Dino Merlin: Sarajevo je spremno da ugosti Evroviziju

Izvor: Story.rs
Postavljeno 11 Mar 2011

Bosanski predstavnik na ovogodišnjem izboru za Pesmu Evrovizije Dino Merlin otkrio je u intervjuu za portal ESCTorday da ukoliko pobedi, ne treba dovoditi u sumnju da će Sarajevo moći da bude domaćin Eurosonga


Popularni pevač, koji će ove jeseni nakon 20 godina pauze održati veliki koncert u Beogradu, trenutno vredno radi na pripremi svog nastupa na ovogodišnjem Eurosongu. Dino će numeru Love in rewind izvesti 12. maja na drugoj polufinalnoj večeri, a pošto ovoj pesmi mnogi predviđaju veliki uspeh, najverovatnije i 14. maja na finalnoj večeri.

- Teško je bilo šta prognozirati, jer su tu još 42 predstavnika. Svi ulažemo maksimalan napor u predstavljanje sebe i svoje zemlje, ali na konačni rezultat utiče mnogo faktora. Naročito od kada je Evrovizija televizijski šou broj jedan u Evropi, produkcijski standardi su iz godine u godinu sve veći tako da i vizuelni efekat igra veliku ulogu. Šta god da se desi, mogu samo reći da je Sarajevo već ugostilo Zimske olimpijske igre i, u slučaju naše pobede, Sarajevo će biti spremno da ugosti još jedan eminentni događaj. Dakle, neka igre počnu – rekao je Merlin u intervjuu za portal ECSToday.

Reklame

Ostavite komentar