Duet Davora Radolfija i Suzane Mančić

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 08 Mar 2011

Na koncertu poznatog hrvatskog muzičara Davora Radolfija, koji će sa bendom “Ritmo loko” održati u Pozorištu na Terazijama 21. marta, premijerno će biti prikazan spot za duet “Samo dve reči”, koji je otpevao sa našom voditeljkom Suzanom Mančić.


- Davor i ja smo generacija i znamo se mnogo godina. Sreli smo se pre nekoliko meseci na njegovoj beogradskoj promociji i došli na ideju da snimimo duet. Spot je rađen u Zagrebu i ostrvu Rab, tako da će publika uz divan mediteranski zvuk uživati i u prekrasnim hrvatskim plažama. Srećna sam što sam se bar na trenutak vratila muzici, jer dugo me nije bilo na sceni. Nemam vremena da se posvetim pevanju, ali život je preda mnom – rekla nam je uz karakterističan osmeh Suzana Mančić.

Davor Radolfi je jedan od najpoznatijih izvođača latino muzike i mediteranskih ritmova u regiji, a iza njega je bogata karijera duga 25 godina, koju je prošle godine obeležio albumom “Sentimiento”. Uz Suzanu Mančić, na koncertu će nastupiti i mlada slovenačka latino diva Marija Masle kao i dalmatinska klapa “Petrada”.

Reklame

Ostavite komentar