Đus i Firči u svađi !?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 19 Mar 2011

Kad pristanete na surovu igru kao što je rijaliti šou “Dvor, koliko god dobro je igrali, pa i pobedili, ne možete a da nešto i ne izgubite. Tako to bude u životu uglavnom. Bez nečega ostanete, da biste nešto I dobili.

Tako je Đus, dobio pobedu u prvom serijalu rijalitija Dvor, a izgleda izgubio prijateljstvo. Ako je zapravo istog uopšte i bilo.

Posle Farme, Đus i Firči viđali su se privatno, a Đus je čak bio kod njega u gostima u Novom Sadu, gde je jedno veče i prespavao. Dake, činilo se kao početak jednog lepog prijateljstva. Međutim, onda je na red došao Dvor, a uloge se malo obrnule. Sada je Đus bio taj koji je odlučio da igra igru, a Firči taj koji je išao srcem. Tu je opet došlo do nesporazuma, a ovog puta diskvalifikovan je Firči, dok je Đus ostao do kraja. E sad, da ne bismo nagađali o njihovom odnosu, novinari Pulsa su pozvali prvo Đusa, da ga pitaju da li mu je Firči čestitao pobedu:

- Ne brate. Nije me zvao, ali dobro tek sam izašao, pa kao nemam pojma. Možda neće ni zvati. Ne znam da li je ljut. Mada ne znam zašto bi bio. Ako tako gledamo, mogao sam i ja da se ljutim na njega prošli put kad sam njemu stajao u zaštitu više puta, pa sam na kraju najebao – rekao nam je Đus, još dan posle izlaska sa Dvora.

A kako je sada prošlo već nedelju dana, zvali su Đusa ponovo, da provere kako stvari stoje:
- Nije zvao. Pa nemam pojma zašto… Mislim da neće ni zvati. Možda je najblje da to njega pitate – rekao je Đus, a onda bacio i rimu, iz svoje već poznate pesme Farma drama, samo je ovog puta tekst bio malo drugačiji:
- Firči da me zove telefonom neće, da nisam pobedio, imo bi više sreće – u svom stilu izjasnio se Đus i time rekao na sebi svojstven način sve što je imao.

Pozvali su i Firčija da ga pitaju, zašto nije zvao starog prijatelja da mu čestita pobedu.
- Otkud vi znate da nisam? – pitao je Firči, misleći verovatno da ga hvatamo na blef, pa kad su mu objasnili da nam je Đus to rekao, nastavio je:
- Aha! Pa nisam! Nisam imao vremena! Radim. Evo slušaj testeru – čulo se brujanje u pozadini – po ceo dan sam u radionici – objasnio je Firči, pomalo ironično.
Na  pitanje – da li je moguće da nije imao dva minuta da drugu čestita pobedu odgovorio je:
- Pa ima vremena za to. Sad imam pune ruke posla…
Da li misliš da imaš šta da mu čestitaš? – pitali su ga.
- Pa ne znam. To vi meni recite… Imam, što da ne. Pobedio je… – bio je opet ironičan Firči.
Kad su mu onda skrenuli pažnju na to da uopšte ne zvuči ubedljivo, gledao je da što pre prekine razgovor:
- Ej, imam sad da radim. Baš sam zauzet, pa da se čujemo kasnije!
Završili su priču sa njim, a da njih dvojica više nisu dobri kako je to nekad bilo, više je nego očigledno. Firči izgleda ne može da pređe preko svog ponosa. Ko je koga tu izgubio, i da li je uopste prijateljstva i bilo, to prosudite sami…
Da podsetimo, Đus i Firci, upoznali su se na Farmi 2,  i čini se sjajno se skontali. Đus je bio diskvalifikovan zbog fizičkog kontakta – pošto je kako je objašnjeno tada od strane produkcije Miloša Bojanića seksualno zloostavljao navodno ga uhvativsi za zadnjicu, a kako je bio i najbučniji, postavljajući se iza svakog ko je ugrožen, Đus je ostao “grbav”. Da bi popravio štetu, kako je i sam rekao, ušao je u Dvor i rešio da igra igru, koju je na kraju i dobio.

- Na Farmu sam ušao na bum, i bilo je tako kako je bilo. Ovog puta sam odlučio da igram igru, ne da bih pobedio, nego da igram igru, jer to i jeste igra, pa ako ona dovede do pobede još bolje… Ovog puta nisam dozvolio nikome da manipuliše samnom… – izjavio je Đus u nekoliko navrata od izlaska sa Dvora.

Reklame

Ostavite komentar