Đusova žurka bez kolega sa “Dvora”

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 13 Mar 2011

Da li zato što se u Srbiji sve sam uspeha prašta, zbog toga što im se nisu slegli utisci ili iz nekog trećeg razloga, tek niko od superfinalista „Dvora“ nije se pojavio na žurki na kojoj je reper Ivan Ivanović Đus slavio pobedu u rijalitiju.

Uprkos tome što su svi ostali, sada već bivši, stanovnici imanja u Šimanovcima došli da proslave trijumf repera, odsustvo Lepe Lukić, Nine Vorkapić, Nemanje Nikolića, Bebi Dol i Danijela Pavlovića bilo je primetno. No, to nije omelo bilo koga od prisutnih da uz obilje alkohola i pesme Milene Ćeranić i Ćeme uživa u provodu.
Đus, koji se najduže zadržao u studiju jer je davao brojne intervjue, poslednji je došao na žurku u beogradski klub „Teatro“, držeći se za ruku sa devojkom Danijelom, koja je ponosno išla pored svog dečka, uz koga je bila i u danima kada nije bio „težak“ 60 000 evra. Pravo veselje je počelo po njegovom dolasku, a već posle nekoliko čašica alkohola zaigrali su i počeli da se grle čak i oni koji nisu bili u najboljim odnosima. Tom prilikom nisu obraćali pažnju na okupljene paparace, pa je tako tamnoputa Manel Jelić tokom igranja sa novinarkom Draganom Tripić pokazala da voli crni čipkani veš, dok je Fiko pokazao da je ljubitelj vina jer čitave večeri nije iz ruke ispuštao čašu koju je redovno dopunjavao.
Boki 13 je kao i uvek mamio poglede, kako muškaraca tako i žena, pa se u kratkom šorcu i mrežastim čarapama uvijao oko ograde separea i „zavodio“ masu, a potom sišao i do bine gde je otpevao nekoliko pesama. Pobednik „Dvora“ nije odoleo da se ne pridruži svojoj kraljici iz rijalitija, pa je sa Bokijem zapevao pesmu „Čik pogodi“, što je atmosferu dovelo do usijanja, a takvo raspoloženje potrajalo je do pred zoru, kada su, neki samostalno, a mnogi naslanjajući se na prijatelje da ne bi pali, napustili klub.

Reklame

Ostavite komentar