Ekskluzivna izjava Aleksandre Kovač za “S media portal”

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 02 Mar 2011

Aleksandra Kovač je za S media portal poslala ekskluzivnu izjavu kojom želi da zaštiti svoju porodicu od izmišljenih tekstova u medijima, a tiču se “njenog besa što ne ide na Evroviziju”, ali i da bi dala podršku Nini Radojčić, predstavnici Srbije.

- Pre svega, želim da kažem da sam presrećna što su Kristinina pesma “Čaroban” i divna i talentovana Nina pobedile na ovogodišnjem takmičenju za našeg predstavnika za “Pesmu Evrovizije”. Znam da ćemo im svi držati pesnice i navijati da što bolje prođu u Nemačkoj! Kristina je napisala kvalitetnu pop pesmu, i Nina je odlično i ubedljivo peva, iako je tek na početku svoje karijere. Svi dobro znaju da ja uvek podržavam nove, mlade i talentovane pevače, kojima i izdajem albume, i koji gostuju i na mojim koncertima. Verujem da će Kristina i Nina ostaviti odličan utisak na evropsku publiku – kaže ekskluzivno za S media portal Aleksandra Kovač i dodaje:

- Što se tiče mog nastupa i pesme, reći ću sledeće. Nakon izbora u subotu, a pogotovo za vreme trajanja medijske kampanje, razni pisani mediji su objavljivali tekstove kojima su hteli da diskredituju profesionalnost i poštenje moje porodice i mene.
Kada sam počela sa pripremama za takmičenje, logično mi je bilo da napišem pesmu koja bi išla na pobedu u Dizeldorfu, jer verujem da će ove godine tamo pobediti balada. Veliki sam borac i patriota, i uvek idem na pobedu.

Ideja da sama otpevam svoju kompoziciju je takođe bila logična, jer sam očekivala da ću se takmičiti sa našim najboljim i najpoznatijim pevačima, jer se radi o ozbiljnom predstavljanju zemlje u inostranstvu. Međutim, do toga nije došlo, i to je bila moja pogrešna procena.

Plasiranje neistine da su Kristina i Kornelije izabrali anonimne pevače, kako bi meni obezbedili pobedu je najviše štete nanela upravo meni. U svakom slučaju, da sam na vreme saznala da ću se na kraju takmičiti sa medijski manje eksponiranim izvođačima, napisala bih pesmu za jednu od mnogobrojnih i talentovanih pevačica moje škole pevanja “Beogradski Glas”, i sigurno bih prepustila takmičenje nekim novim muzičkim nadama. Ovo je upravo i najbolji dokaz da se Kornelije, Kristina i ja međusobno ni o čemu nismo konsultovali i dogovarali. Ovim stavljam tačku na sve dalje medijske špekulacije o Eurosongu.

Reklame

Ostavite komentar