Fil Kolins namerava da okonča muzičku karijeru

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 03 Mar 2011

Bivši frontmen grupe Genesis rekao je da oseća kako je ovo “dobro vreme da raskine” sa muzikom i da “ne veruje da će ikome nedostajati”.


Pored problema sa sluhom Kolins (60) ima i dislociran pršljen i oštećenje nerava na rukama kao posledicu dugogodišnjeg sviranja bubnjeva.

Međutim, slavni muzičar tvrdi da je, i pored bolesti, odlučio da se povuče jer je ljudima “dojadilo” da ga slušaju i da za njega ionako nema više mesta na sadašnjoj muzičkoj sceni.

“Kada gledam dodelu MTV nagrada pomislim da ne mogu da budem u istom poslu s tim ljudima. Ne pripadam tom svetu i ne verujem da ću ikome nedostajati. Više volim da se sam povučem iz cele te priče”, rekao je Kolins u intervjuu za časopis “FHM”.

Fil Kolins, koji od 2007. živi sam u Švajcarskoj nakon razvoda od treće supruge, uživao je ogromnu popularnost tokom 40 godina kao bubnjar i pevač grupe Dženezis, ali i kao solo muzičar. Prodao je više od 150 miliona albuma i jedan je od umetnika koji je najviše zaradio od muzike u svetu.

Među njegove najveće hitove spadaju “In The Air Tonight”, “Against All Odds” i “Two Hearts”.

Osvojio je sedam Gremi nagrada i Oskara za pesmu “You’ll Be in My Heart” koju je napisao za Diznijev animirani film “Tarzan”.

Reklame

Ostavite komentar