Gabrijela Spanić želi da usvoji dete iz Hrvatske

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 05 Mar 2011

Zvezda latinoameričkih sapunica, glumica hrvatskog porekla, Gabrijela Spanić, već duže vreme razmišlja o usvajanju deteta. Iako je majka dvogodišnjeg dečaka, glumica želi da usreći neko od mnogobrojne dece koja su nesrećan jer su ostavljena.

Inače, popularnu glumicu su povezivali sa velikim brojem slavnih muškaraca, poput glumca Džona Kjuzaka i mnogih drugih. O njoj kruže priče da njen izgled nevinašca samo vara, da je Gabrijela zapravo, opasna ljubavnica i zavodnica.

Sa suprugom Migelom de Leoneom rastala se jer je imala aferu dok je snimala telenovelu “Otimačica”. On je posle toga utehu pronašao u njenoj sestri Danijeli, kao u pravim sapunicama.

Gabriela Spanic je u osmom mesecu trudnoće pozirala gola za časopis “Nueva”. U razgovoru za isti časopis rekla je kako je sa bivšim suprugom planirala da usvoji dete, a da su čak pronašli jedno siroče iz Hrvatske, ali se ona na kraju predomislila. Venecuelanka hrvatskih korena sada je samohrana majka, ima sina Gabriela de Hesusa (2) i kaže da je opcija usvajanja otvorena i da o njoj neprestano razmišlja.

Reklame

Ostavite komentar