Goran Karan: Do koncerta bez seksa

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 02 Mar 2011

Pred osmomartovski koncert u beogradskom Sava centru dalmatinski pevač Goran Karan priprema se u hrvatskoj banji Sveti Martin u istoimenom spa i golf rizortu.


Sa svojim bendom “Vagabundo” Karan svakodnevno ima višesatne probe, a za “Novosti” je otkrio da i oni, poput fudbalera na pripremama, seksualno apstiniraju jer im je jedina briga da beogradski koncert bude na vrhunskom nivou.

- Koncert u Sava centru je izuzetno zahtevan i uvek se sa bendom pripremam najmanje 10 dana kako bih publici pružio maksimum. Obično se povučemo u neko izolovano mesto, gde držimo tonske probe i psihofizičke vežbe. Ustajemo u sedam sati ujutro i trčimo 45 minuta. Posle toga idemo u teretanu, pa na doručak, a onda instrumente u ruke i probe – rekao nam je Karan i dodao da se posle probe nekoliko sati opušta u spa-centru.

Reklame

2 komentara

  1. Svetlana P@yahoo.com said on 02/03/2011 at 09:09

    Fuj! Ovo je stvarno neka  vest! Jos da znamo po neki ogavan detalj bilo bi sve ful!Mozda ne bi bilo lose da znamo frekvenciju i tajming njegovog seksualnog zivota!!Sta milite?

  2. Lolamedjuoblacima said on 03/03/2011 at 08:02

    Ovo je “marketing” da ti se smuci! Ovaj bas zamislja da je neki frajer…..Bolje bi mu bilo da se osisa a ne nosi frizuru iz proslog veka!

Ostavite komentar