Hrvatski predsednik zove Cecu Ražnatović u Zagreb

Izvor: poznati.info
Postavljeno 11 Mar 2011

Najpopularnija srpska pevačica Svetlana Ceca Ražnatović vredno radi na svom novom albumu koji bi trebao da se pojavi do kraja juna, a pažnju izaziva kako u Srbiji, tako u nama susednim zemljama.

Ovoga puta, ona je bila tema i hrvatskom predsedniku, koji je naveo da je Ceca vrlo specifičan slučaj i da ne misli da bi se išta loše dogodilo da je Ceca nastupila na “Maksimiru”

Hrvatski predsednik Ivo Josipović u intervjuu za češki dnevni list “Dnes”, odgovarajući na pitanja o hrvatsko-srpskim odnosima govorio i o Ceci. Novinarku je zanimao i nedavni skandal oko Cecinog dolaska u Zagreb. “Da je Ceca i nastupila na Maksimiru, ništa strašno se ne bi dogodilo. Ceca Ražnatović je vrlo specifičan slučaj. Ona je simbol” - objasnio je hrvatski predsednik češkoj novinarki slučaj Svetlane Ražnatović.

U međuvremenu privodi se kraju duetska pesma Cece i Lil Wayna, koja će nositi naziv “500″. Na ovaj način otklonjene su sve nedoumice, tako da će i Ceca nakon Madone imati prilike da sarađuje sa jednim od najpoznatijih svetskih repera. Oni koji su imali prilike da čuju pesmu kažu da će pesma biti potpuno osveženje
u vrele letnje dane. Postoji mogućnost i da se objavi maxi singl koji bi bio uvod u celu euforiju pred izlazak novog CD-a i koncerta, koji nas takođe očekuju na leto.

Reklame

Ostavite komentar