Ipak skandal: Željko varao Jovanu

Izvor: Kurir
Postavljeno 30 Mar 2011

Pop pevač Željko Joksimović bio je neveran svojoj dugogodišnjoj devojci Jovani Janković! Tako tvrdi manekenka Slađana Cvetkovska, njegova navodna ljubavnica, čiju je ispovest u poslednjem broju objavio makedonski magazin Krema.

Ona navodi da Joksimović sigurno nije gej, kako su neki pisali, u šta se sama uverila, a zanimljivo je da je to, kaže, proverila u periodu dok je Željko bio u ljubavi s voditeljkom!
- Imali smo veoma korektan odnos. Kad je bio u Srbiji, redovno mi je pisao ljubavne poruke, a kad je trebalo da dođe ovde kod nas (u Makedoniju, prim. aut.), čim pređe granicu, jedva je čekao da se sretnemo i budemo zajedno. Pop pevačica Sanja Lefkova je svedok naše ljubavi – rekla je Slađana.

Manekenka ističe da njihovu vezu do sada nije obelodanjivala na pevačevu molbu, zbog njegove veze s Jovanom. Čak je insistirao i da se viđaju tajno, piše makedonski magazin.
- Neću da otkrivam detalje naših intimnih odnosa. S njim mi je bilo super i ne kajem se što sam ga upoznala. On je pravi džentlmen i definitivno nije gej. Ja to najbolje znam – naglašava Slađana, koja je sa Željkom bila sve dok nije otpočela romansu s jednim tamošnjim fotografom.

Novinari  su pokušali da ove navode provere kod srpskog pevača, ali on je uporno odbijao njihove pozive.

Reklame

Ostavite komentar