Ivan Ivanović Đus: Osvetlao sam obraz porodici

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 12 Mar 2011

Prva sezona rijalitija „Dvor“ koji je podigao veliku prašinu u javnosti zbog ponašanja učesnika, završena je pobedom repera Ivana Ivanovića Đusa, koji je postao bogatiji za 60 hiljada evra.

Osim novčane nagrade, mladom muzičaru mnogo znači i činjenica da se njegovim učešćem u ovom šou, promenio i imidž koji ima u javnosti, a koji je narušen nakon „Farme“.

„Drago mi je što sam posle rijalitija “Farma”, iz kojeg sam izbačen i okarakterisan kao negativan lik, osvetlao prezime porodice Ivanović. Pokušao sam da budem smireniji i mislim da sam uspeo da oni koji su se razočarali u mene sada budu ponosni. Nije lako biti reper u rijalitiju, ali ni u Srbiji. Novac ću potrošiti pametno jer imam 29 godina i vreme je da rešim neka životna pitanja,“ rekao je Ivan, kom je prva čestitala vidno uzbuđena devojka.

Đusova pobeda bila je i očekivana, budući da se poslednih dana uveliko govorilo da je reper veliki favorit kod publike, međutim, tek je glasanje pokazalo zapravo koliko se dopao gledaocima. Sa 50,69% glasova doslovno je potukao konkurenciju koju su činili Danijel Pavlović (20,84%), Lepa Lukić (11,99%), Nemanja Nikolić (11,44%), Bebi Dol (8,01%) i Nina Vorkapić (6,6%). Kada je u pitanju bonus za posedovanje najviše zlatnika, tu su svi bili uvereni u pobedu Lepe Lukić koja ih je imala 189. Međutim, Đus je iz svoje vreće izvukao čak 344 ušteđenih zlatnika, čime je zaslužio i dodatnih 10 hiljada evra.

Reklame

Ostavite komentar