Ivana Stanković i “Top model” startuju 16. marta na “Prvoj”

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 07 Mar 2011

Novi šou prati grupu od 15 devojaka od prve audicije, koja je održana u hotelu Kontinetal, do finala „Srpskog top modela“.

Voditeljka je Ivana Stanković. Ivana će svoje dragoceno iskustvo sa svetskih modnih pista podeliti sa kandidatkinjama, i ukazati im na sve ono što ih čeka u svetu šou-biznisa. Devojke koje se takmiče su u top 15 ušle posle dva kruga: prvo je izabrano 30 kandidatkinja od 200 u predfinalnom kastingu, a onda su devojke imale zadatak: da za samo 10 minuta izaberu dobitnu odevnu kombinaciju. One koje su prošle test, dobile su šansu. Petnaest devojaka od tog trenutka žive zajedno u kući, zajedno proživljavaju sve izazove na trnovitom putu do zvezda, svakodnevno se suočavajući sa nizom zadataka.

Ovaj modni spektakl na “Prvoj” pratiće svaki korak kandidatkinja: njihovu vizuelnu promenu, vežbanje hodanja i držanja na modnoj pisti, poziranje pred objektivima fotografa, intervjue, kastinge, modne revije. Devojke će se kroz šou upoznati s poznatim ljudima iz sveta mode, od kojih će naučiti male tajne modelinga. Sve to će se odvijati pred budnim okom članova stručnog žirija: manekenke Ivane Stanković, koja će takmičarkama biti najveća podrška, fotografa Miše Obradovića i modnog stručnjaka Nenada Radujevića. Glavna nagrada za pobednicu je prestižna titula „Srpski top model za 2011“, potpisivanje ugovora sa eminentnom modnom agencijom i snimanje naslovne za modni časopis Grazia.

Reklame

Ostavite komentar