Jelena Karleuša demantovala da je pomogla Bokiju 13

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 04 Mar 2011

Drago mi je što ljudi misle da sam toliko moćna! Ne koristim svoja poznanstva, i nikada nisam zvala svoje prijatelje da bi mi sredili neki problem, ni za druge, ni za sebe. Niti imam neke ingerencije, moj otac (nekadašnji zamenik načelnika Uprave za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije Dragan Karleuša) odavno je u penziji – kaže za S media portal Jelena Karleuša.

Naime, u jednim dnevnim novinama je osvanula vest da je popularna JK iskoristila svoje veze da bi svom dobrom prijatelju Bojanu Jovanovskom poznatijem kao Boki 13 sredila da ga zbog neispravnih dokumenata deportuju u Makedoniju (čiji je žitelj)
U tekstu je istaknuto da je Boki 13 “uložio žalbu, koja će verovatno biti usvojena, jer za njega urgira Jelena Karleuša! Ona je pobesnela što su mnogi likovali nad tuđom nesrećom, pa je rešila da potegne sve moguće veze kako bi pomogla prijatelju. Smatra da je strašno to da se jedan Makedonac proteruje iz Srbije! Velike su šanse da će se on ubrzo ponovo obresti u Beogradu”

Karleuša na sve to kaže:

- Cela priča je od samog početka bila prenaduvana u medijima. I Bojan nije kriminalac, da bi ga neko deportovao, jednostavno dogodilo se da je prevideo da mora da produži boravak, ali je to uspeo da reši uz pomoć svog advokata. Drago mi je zbog toga, ali ja zaista nemam veze s čitavim tim slučajem, zaključila je JK.

Kada smo nazvali i Bokija 13 da bi proverili da li će danas ipak morati da napusti Beograd i Srbiju rekao nam je pomalo iznervirano:

- Pa u Srbiji sam, naravno, gde bih bio!? Sve je u redu, ostajem, dokumenta su sređena. U ponedeljak ću imati konferenciju za novinare gde ću najaviti svoja dva nova projekta na TV Pinku. Do tada neću davati nikakve izjave, sve što budem imao da kažem, reći ću u ponedeljak – izjavio je Boki 13 za S media portal.

Reklame

Ostavite komentar