Jelena Rozga: Muškarci me se plaše !?

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 13 Mar 2011

Ako bi se desilo, kao u pesmi, da moj momak u meni ne prepozna sjajni dijamant (smeh) i da se ponaša kao da sam bižuterija, odmah bih ga ostavila! Smatram da svaki muškarac svoju devojku treba da tretira kao princezu – kaže Jelena Rozga za “Blic“, popularna splitska pevačica koja je na poziv svog prijatelja Željka Samardžića došla u Beograd i provela nekoliko dana u srpskoj prestonici.

Jelena Rozga je jedna od onih žena za koje se priča da su kao vino. Svake godine sve bolje izgleda, a momcima u Beogradskoj areni, gde je nastupila kao Željkova gošća, ozbiljno je pomutila pamet svojim plesom

Budući da je u tridesetim godinama, sve je češće pitanje kada će se udati i – kao u pesmi – postati “žena majka”.

- Kada pomislim na budućnost, uvek vidim sebe sa svojom srećnom porodicom – ističe Rozga.

Na pitanje nagovaraju li je roditelji da se uda kao što mnogi to čine kad im dete pređe tridesetu, zgodna Splićanka odmahuje glavom:

- Ne, zaista. Moji roditelji na mene ne vrše nikakav pritisak. Kada dođe vreme, imaću svoju porodicu jer sama tako želim.

Ona trenutno nema dečka. Šali se i kaže da je se muškarci plaše. I to više oni lepi.

- Razmišljala sam zašto je to tako i zaključila da lepi imaju veći strah da će biti odbijeni. Jer oni ružniji nekako na to i računaju, pa se ne razočaraju ako se to i desi – kroz smeh priča šarmantna pevačica i priznaje da je ranije umela da bude previše ljubomorna.

- Iskustvo me je naučilo da nema potrebe biti ljubomoran. Razumevanje i uzajamno poštovanje je najbitnije u jednoj ljubavnoj vezi.

Na Jeleninim koncertima najviše ima žena. One su njena najvernija publika još iz vremena dok je pevala u grupi “Magazin”.

- Drago mi je, pre svega, da moju publiku čine ljudi od 7 do 77 godina. A što se tiče žena… Moje pesme su, u stvari, posvećene ženama. Mislim da se one često nađu u tekstovima i drago mi je kad vidim u publici puno devojaka. Isto tako milo mi je i strašno simpatično kad vidim muškarce koji iz sveg glasa pevaju: “Ja sam ti bila privjesak što se sija…” (smeh).

Rozga će ove godine održati koncert u Beogradu, u okviru regionalne turneje na kojoj promoviše novi album.

- Upravo je na srpskom tržištu izašao moj novi album “Bižuterija” pa ovih dana, osim što sam bila gošća mom dragom prijatelju Željku Samardžiću na velikom koncertu u Areni, došla sam i da promovišem nove pesme. Vidim da ih je publika mnogo lepo prihvatila i baš sam srećna zbog toga. Željka inače poznajem veoma dugo, ali nismo imali priliku da se družimo. Kada smo snimali duet “Ima nade”, puno smo se zbližili. Ranije sam ga cenila kao pevača, a sada ga cenim i kao prijatelja. On je iskusan muzičar i dao mi je puno pametnih saveta koje sam sprovela u delo – ističe Rozga.

Reklame

Ostavite komentar