Jeleni Stožinić prete ubistvom

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 05 Mar 2011

Jelena Stožinić već tri nedelje ne spava mirno.

Njena mora je počela kada je na vratima stana našla neke hijeroglife ispisane krvlju. A potom je ispred stana zatekla zapaljene sveće. Scena se ponovila čak tri puta da bi na kraju usledili preteći pozivi u kojima joj muški glas poručuje da se smiri, inače će uskoro biti mrtva.

- Ne znam kako ste saznali, ali neću da krijem, tačno je sve to - priča Jelena i nastavlja: – Ne radim ništa loše, nikog ne diram, neka mi taj neko kaže konkretno zbog čega mi sve to radi, pa ću znati o čemu da povedem računa. Ovako, jasno mi je da to radi neko ko me ne voli i ko hoće psihički da me ubije.
Sve je počelo pre tri nedelje kada je našla vrata umrljana krvlju.
- Ne znam čija je krv, ali sam se toliko potresla da sam plakala cele noći. Prvo sam pomislila da se neko u zgradi potukao i da su odatle mrlje na vratima, ali mi je bilo čudno da moji nisu čuli gužvu i da nisu obrisali vrata. Kad sam videla da su to u stvari neki hijeroglifi, počela sam da plačem jer sam se uplašila, nije to nimalo naivna stvar - priča Jelena. Posle nekoliko dana, tortura se nastavila.
- Ispričala sam mojima, a oni su rekli da je to verovatno neslana šala nekih klinaca, međutim, u međuvremenu su mi preko noći ostavili upaljene sveće u saksiji. I to se ponovilo nekoliko puta. Nismo znali kome je iz naše porodice to namenjeno sve dok nisam počela da dobijam anonimne pozive u kojima mi prete da ću biti mrtva ako se ne smirim. E, tada je moja mama sve prijavila policiji. Oni su dolazili, uzeli otiske, pitali me da li imam neprijatelje i slično. Jesam u strahu, ali neću time da se bavim, neka policija radi svoj posao, ja ne znam kako da se odbranim od zlobnih ljudi. Iskreno, niko mi ne pada na pamet. Ili je neslana šala, ili neko zaista hoće da mi naudi - završava Jelena.

Reklame

Ostavite komentar