Jovana Janković demantuje vezu sa Sašom Đorđevićem

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 22 Mar 2011

Voditeljka Jovana Janković šokirana je pisanjem tabloida koji je dovode u vezu sa slavnim srpskim košarkašem koji je oženjen i povremeno boravi u Italiji.

- Totalna je budalaština što me povezuju sa Aleksandrom Đorđevićem! – izjavila je za S media portal Jovana Janković i dodala:

- Stvarno sam ostala bez teksta. Čula sam i ja za tu priču, ali zaista ne mogu da verujem da su je smislili za manje od 24 časa. Moj put u Milano povezali su sa Đorđevićem koji tamo ima stan – iznenađeno je ispričala Jankovićeva i dodala da će se povući iz javnosti dok se prašina malo ne slegne i da je sve što je imala da kaže to učinila u svom saopštenju.
Naime, lepa voditeljka je ovih dana u žiži javnosti zbog iznenadnog raskida trogodišnje veze koja je nedavno krunisana i veridbom, a kao jedan od razloga navedena je njena navodna preljuba s proslavljenim košarkašem koji često boravi u Italiji.
Kako su neki tabloidi preneli, Jovana je do ušiju zaljubljena u našeg nekadašnjeg reprezentativca, a pošto svoju ljubav više nije mogla da krije, to je i saopštila svom dojučerašnjem vereniku…

Inače, kada je košarkaš nedavno boravio u Beogradu, Jovanu i njega su u više navrata uveče zajedno viđali posetioci prestoničkog kluba „Sinema“, a kad je u Italiji – onda je i ona tamo!

Jedna od novinarskih ekipa je prošlog petka na aerodromu „Nikola Tesla“ videla voditeljku kako s drugaricom čekira kartu za Milano gde je provela vikend, dok je za to vreme Joksimović nastupao na turneji po Hrvatskoj.
Željko je 9. marta na svom Tviter profilu napisao simboličnu rečenicu:
- Ako vam pričaju iza leđa, znajte da ste korak ispred njih!
Na koga li je mislio – na sebe ili na Jovanu?

Reklame

Ostavite komentar