Karte za Ejmi Vajnhaus 3.300 dinara

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 30 Mar 2011

Kao što je „Blic” ekskluzivno najavio, jedna od najvećih svetskih pevačkih zvezda Ejmi Vajnhaus i američki hitmejker Mobi održaće svoje koncerte 18. juna na Kalemegdanu, u Donjem gradu. Ulaznice će biti u prodaji od ponedeljka, 4. aprila, po ceni od 3.300 dinara za parter II, 3.800 dinara za parter I i 4.500 dinara za fan-pit.

Imajući u vidu da ulaznica obezbeđuje dva velika koncerta iste večeri, kao i da se prosečne cene ulaznica za ovogodišnje koncerte Ejmi Vajnhaus kreću od 60 do 100 evra, u Beogradu se očekuje i veliki broj posetilaca iz regiona, ali i cele Evrope.

Pored Srbije, koja je trenutno prva po redu na kalendaru turneje, popularna pevačica će ovog leta nastupiti još u Grčkoj, Španiji, Italiji i Švajcarskoj.
Poput odlično ocenjenih nastupa u Brazilu početkom ove godine, očekuje se da će Ejmi i pred beogradskim fanovima uživo izvesti i neke pesme sa novog albuma, naslednika čuvenog „Back to Black“, kojim je obezbedila status prve dame savremene scene i zaradila čak pet „Gremija”.

- Novi album će biti vrlo sličan prethodnom. Biće puno pesama koje podsećaju na one koje su ranije mogle da se nađu u džuboksovima – najavila je Ejmi.

Tačan datum izlaska albuma još nije poznat, ali londonski mediji tvrde da je već skoro završen, te da je moguće da će ga pre leta najaviti novi singl.

Mobi je ponovo u centru svetske muzičke pažnje nakon nedavno objavljenog maksi singla sa tri nove pesme koje se pritom mogu potpuno besplatno preuzeti sa njegovog sajta Mobi.com. U pitanju su pesme koje prethode njegovom desetom studijskom albumu „Destroyed“, najavljenom za 16. maj ove godine. Poput Ejmi Vajnhaus, i Mobi je novi album snimio u studiju „Abbey Road“, a pratiće ga istoimena knjiga Mobijevih fotografija koje su nastale tokom intenzivnih turneja. Poput Mobija, i njegove fotografije će ove godine imati turneju po galerijama u Njujorku, Berlinu, Parizu, Rimu i drugim svetskim metropolama.

Među 20 evropskih gradova u kojima će nastupiti ovog leta, Mobi će čak dvaput podeliti scenu sa Ejmi, prvo u Beogradu 18, a zatim i u Atini 22. juna.

Reklame

Ostavite komentar