Katarina Živković lupala šamare …

Izvor: iYupi.com
Postavljeno 08 Mar 2011

Da ni život Katarine Živković nije lak, pokazuju i sve brojni incidenti koji je prate ovih nedelja. Uz silna nagađanja da li je ili nije sa Banetom u vezi, sada je dospela na naslovne strane novim skandalom i to lupanjem šamara.

Naime kako piše tabloid Scandal Katarina je sa društvom izašla pre nekoliko večeri u prestoničkom klubu Mistik. Dobar provod nije izostao, a drama koja je usledila na kraju, se svakako nije dala naslutiti. Kaća je prvo dobila flašu šampanjca od tajanstveno biznismena, a ubrzo zatim je usledila i druga, da bi joj čovek sam prišao i nepozvan seo za njen sto, poručivši sebi i čašu viskija.
Katarina je sve vreme vodila normalan, opušten razgovor s njim. On se hvalio kako ima firmu u Milanu, kako je bogat i kako samo njegov brendirani sat košta 30.000 evra i taman kada je pomislila da ne može da bude naporniji, biznismen joj je izneo nepristojnu ponudu – predložio je da odu do hotela Hajat, da se bolje upoznaju.
Katarina je to odbila i spremala se da krene, kada ju je čovek uhvatio za ruku.

Kaći je pukao film i brzinski mu je lupila dva šamara. On je počeo da drami i galami, ali se umešalo obezbeđenje. Nedugo zatim su usledili i telefonski pozivi i pretnje sudskom tužbom i advokatima, a Katarina na sve to kaže: -Ako do toga dođe, vidimo se na sudu!

Reklame

Ostavite komentar