Ksenija Pajčin je živela u ukletoj zgradi

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 11 Mar 2011

Tragičnu smrt popularne pevačice Ksenije Pajčin možda su uzrokovale zle sile koje vladaju u zgradi u kojoj je živela, smatra Saška Karan, bivša Ksenijina komšinica.

Folkerka koja se iz zgrade odselila pre smrti seksipilne denserke, rekla je za “Alo!” da ozbiljno sumnja kako je ta građevina ukleta, te da može da ima veze sa iznenadnom smrću Ksenije Pajčin koju je ubio dečko Filip Kapisoda.

“Živela sam u toj zgradi šest godina, i mogu slobodno da kažem da je đavolska. Ksenija je živela u stanu iznad mog, uvek je bila nasmejana i raspoložena. Viđala sam je i sa pokojnim Filipom kada su dolazili ili odlazili iz stana. Ja sam se odselila pre njihove tragedije jer su mi se mnoge ružne stvari tu dešavale. Ukraden mi je auto, ćerka mi je imala operaciju, meni je u karijeri tokom tog perioda loše krenulo. Odselila sam se jer se osećala neka loša energija. Nikada nisam imala osećaj da sam sama. Kao da je uvek neko bio prisutan u sobi. Ne mogu da tvrdim, ali priča se da je davno, pre mnogo godina, na tom mestu gde se sada nalazi zgrada bilo groblje. Tako sam čula,” kaže Saška.

Ona dodaje da se nakon preseljenja bolje osećala, ali da sve do smrti koleginice više nije razmišljala o lošoj energiji zgrade.

“Nisam imala snage da odem ispred zgrade tog momenta, nisam smela, iskreno. Poznajem Ksenijinu mamu Ljubicu, divna je žena. Ali u sekundi kada sam čula da se tragedija dogodila u njenom stanu postala sam ubeđena da ima nečega zlog u toj zgradi i da je to doprinelo i njenoj tragediji,” priča Karanova, koja i dalje ne može da veruje kako se završila ljubav Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode.

Reklame

Ostavite komentar