Lana Toković: Nisam u vezi sa Oliverom Kovačević

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 09 Mar 2011

Kontroverzna rokerka Lana Toković, u razgovoru za list “Pres”, za koju se godinama unazad spekuliše da je sklona istom polu poručuje da nema nameru da javnosti otkriva svoje seksualno opredeljenje.

“Kada sam odlučila da budem javna ličnost, shvatila sam da je moja publika svih opredeljenja i uspela sam da za 25 godina karijere sačuvam privatnost. Svako ko želi da ima nešto sa mnom neka me prihvati onakvu kakva sam”, istakla je pevačica i demantovala čaršijske priče kako je bila u vezi sa voditeljkom Oliverom Kovačević.

“Olja i ja smo jako dobre prijateljice već 15 godina. Radila sam muziku za špicu njene emisije “Da možda ne”, i mnogo mi je u životu pomogla. Nas dve smo izuzetni prijatelji, ali verovatno ljudska mašta čini čuda i svi sklapaju kockice kako njima odgovara.

Lana priznaje da je poročna, ali daleko od toga da je alkoholičarka.

“Svaki pravi umetnik je poročan! Ja verujem da bi me prozvali alkoholičarkom i da nisam kap pića popila, s obzirom na to da se razlikujem od većine žena”, smatra Tokovićka, osvrnuvši se na Miloša Bojanića i Maju Nikolić.

“Miloš je čovek koji ima ugrađen čip u glavi da maltretira ljude. Sa druge strane, njegova pulenka Maja Nikolić konstantno pokušava da izigrava njegovu suprugu. To što im se sada dešava možda će ih opametiti”, dodala je Lana.

Reklame

Ostavite komentar