Lejdi Gaga dolazi u Podgoricu

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 18 Mar 2011

Trenutno najveća svetska pop atrakcija, Lejdi Gaga će, kako nezvanično saznajemo, doći u Podgoricu na svečano otvaranje “Atlas kapital centra”, na poziv vlasnika “Atlas grupe” Duška Kneževića.

Apartmani u Atlas kapital centru u Podgorici bi mogli biti gotovi do kraja marta, dok bi kompletan objekat mogao biti završen tokom proleća. Sa hotelskim lancem “Kraun plaza” dogovorena je franšiza za hotel u “Atlas kapital centru”.

Inače, “Atlas grupa” je sa partnerima, koje predvodi šeik Haza iz kraljevske porodice Al Nahijan iz Abu Dabija, uložila 90 miliona evra u projekat u centru Podgorice.

Oko 60 miliona evra je kredit Marfin banke, a od tog iznosa ostalo je još 20 miliona evra. Ukupno ulaganje će biti veće od 100 miliona evra.

Podsetimo, holivudska glumica Pamela Anderson još pre dve godine boravila je u Podgorici kada je izrazila interes za “Atlas kapital centar”.

Kako nezvanično saznajemo, nekoliko nedelja su trajali pregovori menadžmenta “Atlas grupe” sa menadžerima Lejdi Gaga, a pevačica je na kraju pristala da se, uz određen honorar naravno, pojavi na otvaranju centra.

Datum otvaranja i detalji promocije biće uskoro saopšteni.

Reklame

Ostavite komentar