Lotar Mateus prisustvovao Marijaninoj reviji

Fotke postavljene 18 Mar 2011


Modna kreatorka Marijana Mateus sinoć je u hotelu “Moskva” predstavila svoju kolekciju za proleće-leto. Posebno oduševljenje, ali i iznenađenje, izazvao je dolazak njenog bivšeg muža, fudbalske legende Lotara Mateusa.

Tražilo se sinoć mesto više za reviju. Nakon pola sata kašnjenja, što slučajnog što namernog, jer je baš u to vreme stigao i Lotar Mateus, koji je iznenadnim dolaskom skrenuo pažnju svih posetilaca.

On je ušetao kao prava zvezda i sa Marijaninim ćerkama iz prvog reda budno pratio reviju. Manekenke su prošetale nove modele pod nazivom “Sous marin”, na šestoj po redu, samostalnoj reviji popularne kreatorke

- Prezadovoljna sam što je revija posećena u ovolikom broju. Nadam se da su svi uživali, iako je bilo malo tesno. Sledeći put ću obezbediti malo više prostora. Za ovu kolekciju sam kombinovala teksas sa nekim detaljima i to je bilo vrlo hrabro, ali mislim da će lepo proći – kaže za “Blic” Marijana Mateus.

Pevačica Milena Vasić je otvorila reviju pesmom, a nakon toga su manekenke prodefilovale u lepršavim, izazovnim, i prilično atraktivnim haljinama.

Publici je priređen modni užitak sa ekskluzivnom scenografijom, muzikom i rasvetom.

Malo ko je izostao sa domaće javne scene, ali najupečatljiviji su bili Biljana Obradović, Melina Džinović, Milica Milša, Danijel Đokić, Ivan Bekjarev, Biljana Ristić, Isidora Bjelica, Duška Jovanić i mnogi drugi.

Izvor: Blic.rs


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

Ostavite komentar