Majka Marijane Čvrljak pod lekovima

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 28 Mar 2011

Seks u kući Velikog Brata između Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića uzburkao je javnost, a celu situaciju najteže su podneli članovi njene familije, posebno roditelji koji su od dana kada je njihova mezimica prevarila supruga pod lekovima!

- Imam svoje oči i svoje ja. Moja ćerka je izvan svake pameti, u potpunosti je izgubila razum. U sredu sam je sahranio i ne nameravam da je primim u svoju kuću kad izađe iz „Velikog brata“. Neka sama odgovara za sve svoje postupke – rekao je za hrvatski magazin „Stori“ Marijanin otac Ivo, inače, ratni vojni invalid iz Knina, dok je, prema pisanju ovog lista, njena majka Gordana nakon svega neprestano pod lekovima za smirenje.

Za razliku od oca Čvrljkove koji je dostupan za komentar, porodica njenog supruga Ivana odbila je da daje bilo kakve izjave za javnost, a sa Marijaninim najbližima su, uprkos svemu ostali u dobrim odnosima. Koliko su teško sve podneli, svedoči i informacija da je svekrvi neverne kućanice Mariji Čvrljak već danima toliko loše da ne ide na posao.

Muž razmišlja da li da oprosti Marijani!

prkos svemu što se desilo, Marijanin suprug Ivan Čvrljak još uvek je u dilemi da li da oprosti prevaru svoje supruge. Pomorac, koji je ovih dana doputovao u Bačku vodu u posetu Marijaninoj sestri, koja čuva njihovu ćerku Korin, kaže da razmišlja kako će postupiti jer ne želi da na brzinu donosi odluke o svom braku.

- Što se Marijane tiče, podržao sam njenu želju da ode u rijaliti šou. Sigurno bih je podržao i da je želela ići u ekspediciju, jer znam da bih ja imao njenu podršku u svojim željama. Kad imate poverenja u nekoga, onda se ne bojite, niti razmišljate da vas može prevariti. Eto, ispalo je kako je ispalo – priča Ivan za hrvatske medije.

Reklame

1 komentar

  1. Petar said on 28/03/2011 at 16:14

    Pridružimo se grupi za podršku nesrećnoj devojci putem Fejsbuka: http://www.facebook.com/pages/Grupa-za-podr%C5%A1ku-Marijani-%C4%8Cvrljak/156279467765255

Ostavite komentar