Marija Šerifović duguje 40.000 evra?

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 31 Mar 2011

Pevačica Marija Šerifović već nekoliko meseci izbegava sudske pozivare i krije se na nepoznatim adresama. Tako bar tvrdi produkcijska kuća “Blu saund” koja je tužila prvu srpsku evrovizijsku pobednicu za nepoštovanje ugovora o poslovno tehničkoj saradnji, i kao odštetu traži 40.000 evra, koliko su uložili u promociju njenog poslednjeg albuma “Anđeo”.


Blu saund” je za Mariju Šerifović organizovao konferenciju za novinare u “Hajatu”, glamuroznu promociju na poslednjem spratu poslovnog centra “Ušće”, foto-sešn, snimanje spota, idejna rešenja reklamnog materijala, zakupio bilborde… Prošlo je više od godinu dana kako pevačica koristi efekte te kampanje, a “Blu saund” ne uspeva da nadoknadi štetu, navodi se u saopštenju ove produkcijske kuće.

Kako Šerifovićeva nije ispunila svoje obaveze i nije vratila novac uložen u album i njegovu promociju, “Blu saund” je od Prvog osnovnog suda u Beogradu tražio pravdu zbog krivičnog dela prevare pevačice, a uporedo je pokrenut i parnični postupak pred Višim sudom sa odštetnim zahtevom na iznos od 40.000 evra. Međutim, nijedan sudski poziv ne može se uručiti Mariji Šerifović jer ne boravi na prijavljenoj adresi, tvrde u “Blu saundu”. Po njima, pevačica je, navodno, uzela crnogorsko državljanstvo kako bi izbegla obaveze prema “Blu saundu”.

Tragom ove informacije, novinari dnevnog lista “Novosti” su pokušali  da kontaktiraju sa Marijom, ali nije bila dostupna, pa su pozvali njenog izvršnog producenta Sašu Mirkovića.

- Marija nema crnogorski pasoš, ona je državljanin Srbije, živi na poznatoj adresi u svom stanu i odaziva se uredno na sve sudske pozive, poput onih za saobraćajne prekršaje – rekao je za “Novosti” Mirković. – “Blu saund” može da tvrdi da to nije istina, kao što ja mogu da vas uveravam da sam u prošlom životu bio Hajduk Veljko. Ona je imenom i uspehom više doprinela “Blu saundu”, nego oni njoj. To je kao prelazni period u fudbalu. Ne vidim razlog za njihove tužbe. Ako su hteli zvezdu, morali su više da je paze!

Reklame

Ostavite komentar