Mik Tejlor: “Istinito svedočanstvo” o Stonsima

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 14 Mar 2011

Bivši gitarista legendarnog benda The Rolling Stones, Mik Tejlor, piše knjigu o periodu koji je proveo u bendu od 1969. do 1974, koju je nazvao – istinitim svedočanstvom.

Tejlor (62) kaže da o tom periodu i dalje ima “pomešana osećanja”, i obećava da će otkriti i lične razloge zbog kojih je na kraju napustio “Stonse”.

“Želim da napišem knjigu koja je poštena i istinita, naročito što se tiče moje uloge u svemu tome. Ja sam na neki način voleo taj period. Ali sam ga i mrzeo. Što su ‘Stonsi’ postajali uspešniji, sebe su sve ozbilnije shvatali. O razlozima zbog kojih sam otišao ću pisati u knjizi. To sigurno nije bilo zbog toga što mi se neko iz benda nije dopadao, ili zbog neke velike svađe. Razlozi su daleko ličnije prirode.”

Gitarista takođe kaže da će u svojoj knjizi izbegavati da navodi “pikantne detalje” i anegdote na način na koji ih je izneo Kit Ričards u svojoj autobiografskoj knjizi “Life”.

“Ne želim da napišem neku knjigu koja će šokirati ljude, neću pisati o skandalima, seksu i drogama – to je Kit objavio u svojoj knjizi, ja ću se baviti drugom stranom.”

Reklame

Ostavite komentar