Miloš Bojanić I Maja Nikolić odbili da izađu na sud

Izvor: Press online
Postavljeno 17 Mar 2011

Folk pevač i pobednik drugog serijala „Farme” Miloš Bojanić i njegova koleginica Maja Nikolić, protiv kojih je podneta tužba zbog antisemitskih izjava u rijalitiju „Dvor”, nisu se juče pojavili na zakazanom saslušanju u Palati pravde, zbog čega je odloženo ročište.

U toku jučerašnjeg dana Press nije uspeo da stupi u kontakt sa Majom, ali je Miloš Bojanić objasnio razlog zbog kog je izbegao da stane pred organe pravde.

- Imam svog zastupnika koga sam poslao na sud, a kada bude došlo vreme za suđenje, rado ću se odazvati jer ja ne bežim od zakona. Tada ćete imati dosta materijala da pišete i priliku da vidite sve one koji su mi naneli zlo kako mi se javno izvinjavaju – objašnjava Bojanić na početku razgovora i dodaje:

- Rano je da bilo šta komentarišem, ali s obzirom na to da ste novine koje nikada nisu izvrnule moje reči, mogu da kažem da sam uvek bio žrtva. Međutim jak sam mentalno i sve ću izdržati – samouvereno je istakao folker.

On kaže da mu je mirna savest jer ima punu podršku predsednika opštine Jevreja iz Novog Sada, Gorana Levog.

- Nakon cele hajke koju su pojedini mediji pokrenuli protiv mene, otišao sam kod predsednika opštine Jevreja Gorana Levog u Novom Sadu i lično porazgovarao sa njim. Kao čovek i građanin ove zemlje potvrdio sam mu da ne mrzim Jevreje, već naprotiv. Čim sam mu izneo svoje misli naišao sam na veliko razumevanje i podršku čoveka koji me je odmah procenio – zadovoljno je rekao Miloš koji za celokupnu situaciju optužuje pevačicu Mirjanu Miku Kostić.

- Mika Kostić je zabadala nos tamo gde joj nije bilo mesto. Nije jasno šta joj je trebalo da provocira Maju Nikolić i da upire prstom u nju, kao da je namerno izazivala zlo. Dok ona nije počela da trabunja o antisemitizmu ja nisam ni imao pojma šta to znači – revoltirano je priznao on i poručio da se ne plaši kazne zatvora.

- Kada se dokaže da sam kriv ne treba me braniti, već naprotiv. Nikada nisam bežao od zakona, a što se mojih reči tiče, odnosile su se na Medlin Olbrajt i Jevreje o kojima su svi ljudi pričali i pisali sve najgore, a sad meni sude – razočarano je zaključio folker.

Reklame

Ostavite komentar