Miloš Bojanić: Još me niko nije tužio

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 15 Mar 2011

Miloš Bojanić je za S media portal izjavio da mu još nije stigao nikakav poziv za sud, a u vezi sa njegovim, kako je Republičko javno tužilaštvo procenilo, antisemitskim izjavama u rialitiju “Dvor”.

Da podsetimo, na zahtev RRA pevačica Maja Nikolić, jedna od učesnica, bila je izbačena zbog toga, a krajem februara, portparol tužilaštva Tomo Zorić izdao je saopštenje gde su istakli da Republičko javno tužilaštvo sprema tužbe i protiv nje i Miloša Bojanića.

Za krivično delo izazivanja nacionalne, rasne i verske netrpeljivosti i kršenje Zakon o zabrani diskriminacije govorom mržnje, predviđena je i kazna zatvorom.

- Ništa mi nije stiglo, a ako i bude, nemam ništa protiv da dam iskaz. Ne verujem da će biti nešto od toga, jer, i dalje smatram da imam pravo da kažem da nekog ne volim, a to ne znači da ga mrzim i želim mu nešto loše. Što se tiče zabrane mog gostovanja na TV Pinku, za sada mi niko ništa nije rekao o tome, doduše nije bilo ni nekih poziva, ali to je zbog toga što nisam bio u zemlji. – kaže Bojanić za S media portal i dodaje da je predata i druga tužba protiv bubnjara Ivana Fecea Firčija, a tiče se fizičkog napada na njega i nanošenja telesnih povreda tokom učešća u rialitiju “Dvor” na TV Pink.

- Tužio sam ga za uvrede (psovanje „prvog reda“ na sahrani….) i polivanje vodom, međutim, pošto nema prijavljen boravak, i nisu mogli da ga pronađu da mu uruče poziv, pa je naloženo policiji Novog Sada da to uradi. Odlučio sam da povučem tužbu protiv repera Ivana Ivanovića Đusa, pobednika nedavno završenog rialitija “Dvor”. To što se dogodilo na Farmi bilo je pod uticajem alkohola i na nagovor drugih. Nisam mu zamerio, svako od nas ima pravo da pogreši i da se pokaje. – zaključio je Bojanić.

Reklame

Ostavite komentar