Miloš Bojanić: Promeniću veru !

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 02 Mar 2011

Razmišljam da promenim veru! Ali, zaista. Jer, moju svako može da pljuje, vređa, govori šta hoće i gde hoće i nikom ništa!

Niko me nije sa Pinka obavestio da sam nepoželjan, odnosno da mi je zabranjeno gostovanje u emisijama. Zbog toga sam potpuno ravnodušan. – izjavio je za S media portal Miloš Bojanić koji je bio prilično zatečen kada smo ga pozvali u nameri da ga pitamo šta će uraditi zbog zabrane njegovog gostovanja na RTV Pinku.

Folk pevač, pobednik rialitija „Farma“ i učesnik „Dvora“ nam je rekao da upravo izlazi iz zgrade Pinka i da mu niko ništa nije rekao za „zabranu“. Kada smo mu rekli da će njegov „ljuti protivnik“ Ivan Fece Firči gostovati kod Ognjena Amidžića u emisiji „Amidži šou“ samo je rekao:
- Pa da, obično zlikovci i budu nagrađeni. Sutra protiv njega podnosim novu tužbu, za nanošenje telesnih povreda koju ću pridodati onoj staroj, već podignutoj. Osim Firčija tužio sam i Zoricu Brunclik i Dragana Marinkovića Macu, a protiv Đusa nisam još povukao tužbu, videću šta ću, njega treba samo žaliti, ništa više…- kaže za S media portal Bojanić i dodao:
- Niko nije reagovao kad je Maca u „Farmi“ rekao da su Srbi iz Bosne fašisti i da su im usta puna krvi, niko nije reagovao kada je Firči rekao da bi decu natakao na…..


Zašto tada Suša i ostala ekipa iz RRA nije reagovala?
Pink ne treba mene da štiti, jer ja nikada nisam rekao da nekoga mrzim. Samo sam rekao, citiram „kako da ih volim posle svega što su uradili…“ Kako bre da ih mrzim? To su naši stradalnici, braća, Avramovi sinovi… što bih ja njih mrzeo? Mogu da ne volim možda dva Jevreja na svetu, to niko ne može da mi brani, ali je van pameti reći da ih ja mrzim. Zato i ne verujem da će nešto biti što se tiče tužbe. Znam ja Zakon, a član 317 Krivičnog zakonika koji se odnosi na taj „govor mržnje“ kaže – da bi se podigla optužnica protiv nekoga, prvo mora da se utvrdi njegova krivica, a prema tom članu krivice nema. Pridružujem se borbi Pinka protiv RRA, jer Pink ne može da utiče na to šta će ko reći ili izjaviti, zaključuje Bojanić i ističe da je na „Dvor“ ušao ne zbog para, već zato što je narod to hteo, a i vratio se posle incidenta s Firčijem, zato što su ga ljudi s Pinka zamolili za to.

Reklame

Ostavite komentar