Monika Levinski: Želim ponovo u Ovalnu sobu!

Izvor: PG portal
Postavljeno 11 Mar 2011

Monika Levinski (37), potvrđena ljubavnica bivšeg predsednika SAD, Bila Klintona, danas živi u Kaliforniji i nema stalni posao, piše “National Enquirer”. Bila je zaposlena u Beloj kući od novembra 1995. do marta 1997. godine i tada se „spanđala“ sa Klintonom. Na kasnijem suđenju, kada je afera otkrivena, priznala je da je imala seksualne kontakte sa Klintonom u sada već čuvenoj Ovalnoj sobi Bele kuće.


Iako sada nije zaposlena, Monika ima „za heb“, jer je aferu dobro unovčila, između ostalog, knjigom koju je objavio Endru Morton, pod nazivom “Monikina priča”. Od tog svedočenja zaradila je pola miliona dolara.

Interesanto je da Monika ni danas nije udata, nema decu, kao ni dečka, živi sama, a razlog tome je, kako tvrde njeni prijatelji, to što još voli Klintona!

“Monika nikada nije prebolela Bila, i primila bi ga nazad, u bilo kom trenutku”, izjavio je Monikin blizak prijatelj, prenoseći njene reči.

“Ona je nakon afere krenula dalje, započela uspešan biznis, i postala domaćica popularnog rijaliti TV šou programa, ali Bila nikada nije zaboravila”, poverila se Monika prijateljima. Isti izvor dodaje da im je jednom prilikom rekla: “U mom životu nikada neće postojati drugi muškarac, niko ko će me činiti srećnom, kako je on znao!“.

Klinton je u par navrata izjavio, a i u svojoj biografiji napisao, kako je sa Monikom bio iz najgoreg mogućeg razloga, samo zato što je mogao. I naveo da je njihova veza bila čisto fizičke prirode, što je Moniku jako povredilo i razljutilo, pa ga je nazvala lažovom i licemerom.

“To nije istina, naša veza je bila mnogo više od toga, to što smo osećali bilo je lepo i obostrano,a nikako samo fizička privlačnost”, prenose Monikine reči njeni prijatelji, na koje se poziva „National Enquirer“.

Monika je u jednoj od svojih izjava o ljubavnoj aferi sa predsednikom rekla i sledeće:” Imala sam aferu zato što sam patriota i volim Ameriku”.

Reklame

Ostavite komentar