Nastavak uspešne saradnje Marka Kona & Zoe Milano

Izvor: poznati.info
Postavljeno 20 Mar 2011

Nakon zajedničkog dueta, Marko Kon & Zoe u aprilu snimaju spot za pesmu “Party Lady“. Ovaj projekat se može nazvati multimedijalnim s’ obzirom da, pored toga što je muzička numera snimljena u srpsko-englesko-španskoj verziji, spot ce biti sniman na nekoliko lokacija u Beogradu i Evropi.

Prva lokacija je grad Milano, u kome ce nastupiti u “Hollywood Living International Milano“, jednom od najprestižnijih lokala u Milanu gde će imati promociju svog novog singla i Kick Off Party.
Posle kraćeg odsustva Zoe sa milanske nightlife scene, ovo je divan povod za predstavljanje srpsko – italijanskoj publici u saradnji sa renomiranim srpskim kompozitorom i izvodjačem Markom Konom.
- Velika mi je čast sto sam uradila internacionalni singl sa Konom, i ne sumnjam da ćemo napraviti odličan party u Milanu. Nastup ce biti odličan, a očekujemo i veliki odziv naših gradjana, italijana i prijatelja različitih nacija kojima će svakako biti interesantno da pored sjajne zabave budu deo našeg projekta – rekla je Zoe
Želja da zajedno uradimo nešto drukčije i da Srbiju predstavimo u što lepšem svetlu, doprinela je našoj ideji da pesma i spot podrže tezu da muzika nema granica – dodao je Marko Kon

Reklame

Ostavite komentar