Natalija vozila traktor u sred Beča

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 11 Mar 2011

Grupa “Trik ef iks” posle nastupa u jednoj diskoteci provodila se u carskom gradu, a bivša „farmerka“ provozala je traktor u centru grada.

U DUHU novog singla “Vozi, vozi” svoje grupe “Trik ef iks”, pevačica Natalija se nedavno provozala Bečom u, ni manje ni više nego – traktoru. Bivša farmerka je na imanju savladala sve poljoprivredne poslove, ali želja da se provoza traktorom ostvarila joj se tek nedavno, u najpoznatijoj bečkoj ulici za šoping Marija Hilfer. Posle nastupa u jednoj diskoteci, pevačica je sa suprugom Sanijem prošetala gradom i čim je spazila traktor ispred zgrade u kojoj se održavala izložba tih vozila, poželela je da ga provoza.

- Natalija se obradovala kao dete kada je videla traktor, pa smo zamolili ljude iz obezbeđenja da nam dozvole da ga malo provozamo – objašnjava nam Sani i dodaje da su im u Beču naši sunarodnici prilazili na svakom koraku. – Oduševljeni su Natalijinim boravkom na farmi i imali su samo reči hvale.

Dvojac uskoro ulazi u studio kako bi snimio novi album, na kojem će se naći pesme s nazivom delova automobila:

- Publika može da očekuje zanimljive i duhovite pesme poput “Farova” i “Šoferšajbne”. Natalija je većinski autor albuma, tako da je ovih dana isključivo posvećena poslu.

Reklame

Ostavite komentar