Nemešova majka: Moj sin je izmanipulisan

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 26 Mar 2011

Dobro je poznato da je Marijanin otac reagovao veoma burno na “seks aferu” njegove ćerke sa Nemešom i da je poručio da je se porodica odriče nakon onoga što je uradila, dok majka srpskog zavodnika kaže da veruje da je njen sin izmanipulisan od strane produkcije.


- Ne sviđa mi se ovo što sam videla. Nemam ništa protiv Marijane, ali mislim da je gospođa zaboravila gde se nalazi i da napolju ima decu i muža. Nikola je mlad, potentan muškarac i mislim da je on kao pravi Balkanc naseo na njene provokacije.On je pokušavao taj dan da je ignoriše, a ona je išla za njim i izazivala ga. Trudio se da je upozori. Ja iskreno mislim da je naklonjen Bojani koja mu po senzabilitetu više odgovara. Verujem da će Marijani njena porodica oprostiti ovo što radi – rekla je Nada Nemešević za Novosti.

Reklame

1 komentar

  1. Lolamedjuoblacima said on 27/03/2011 at 09:17

    Da, da, sve je to rezija ustvari namestila, a oni oboje kao da nemaju svest o tome koliko ih kamera snima!?
    Pitam se da li je moguce da niko ne moze da se kontrolise? Sta to znaci? Kada nam dodje do seksa, hvataj prvog, ma gde bio! Pa buducnost coveka je onda zaista crna! Marijana i slicne, ako imaju probleme u braku neka se razvedu! Njoj cinjenica da ima roditelje i dete nista ne znace???Htela bi  ” pet minuta slave” po svaku cenu! Ako nema nicim drugim da se istakne, moral je taj koji je na prodaju! Alal vera!
    Nemes, buduci operski pevac, ako nastavi ovako….od baritona postace sopran! 

Ostavite komentar