Nina Janković postala zaštitno lice Suzane Perić

Izvor: Press online
Postavljeno 15 Mar 2011

Mlada glumica Nina Janković, koja tumači jednu od glavnih ženskih uloga u filmu „Montevideo, bog te video”, biće zaštitno lice nove kolekcije naše poznate modne kreatorke Suzane Perić koja nosi naziv „Buondi dive šapuću o slobodi”

Prema Suzaninim rečima, Nina je pravo oličenje žene i nosiće njenu kolekciju, koja će biti predstavljena na Beogradskoj nedelji mode 29. marta u novobeogradskom „Ekspo centru”.

- Nina je devojka čiji hod pločnicima grada daje ritam, boju, zvuk i poeziju, a upravo je takva nova kolekcija, ležerna i opuštena. Lepota življenja je mazna kao svila, mudra kao znanje, otmena kao balet, lepršava kao sloboda. Kao takva, ona je privilegija posebnih žena. Zovemo ih divama jer, u trenutku kada se pojave, svet postaje drugačije mesto. „Buondi dive šapuću o slobodi” predstavlja divu današnjice koja izlazi iz svog „audija”„, šeta trgom, ispija svoju „buondi” kafu i, praćena muškim pogledima, ostavlja lepršav trag šuškanjem karnera svoje ležerne toalete i zveketom narukvica, koje daju ton njihovim gracioznim pokretima. Pored Nine odabrane su i dve devojke iz „Top modelsa”, koji se emituje na Prvoj srpskoj televiziji, i one će biti zaštitna lica „buondi” kafe, a nosiće i modele na mojoj reviji – rekla je Suzana Perić za Press.

Reklame

Ostavite komentar