Ništa od ljubavi Anabele i Filipa

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 03 Mar 2011

Nakon navoda pojedinih medija da je Anabela Bukva u vezi sa Filipom Panajotovićem, maneken tvrdi da između njega i pevačice nema baš ničega!- Cela istina je da smo se ja i Anabela sreli u ponedeljak u klubu Stefan Braun, pozvao sam je da dođe i sutradan jer sam ja tamo svakog utorka. Došla je i to veče smo bili zajedno u navedenom klubu, ćaskali, zezali se itd. i ništa više od toga se nije desilo. Ovo po novinama su čiste gluposti. Ja imam devojku, a nisam verovao da će ovo dobiti ovoliku dimenziju – kaže Filip.

Kako se pisalo Filip i Anabela su uhvaćeni u beogradskom klubu Stefan Braun, dok su šaputali jedno drugom na uvo i nakon toga su zajedno napustili klub u nepoznatom pravcu. Sutradan su se ponovo videli ali je prica tada bila potpuno ozbiljnija. U Anabelinoj izjavi za “Prvu TV” i emisiju Exkluziv je između ostalog rekla sledeće:
- Ne mislim da mogu ja njemu baš nešto da donesem, on je to što jeste, maneken. Radio je u mom spotu, razmenili smo par rečenica, slikali su nas u jednom momentu dok smo bili u zajedničkom društvu i to je bilo dovoljno da nas povežu
.

Reklame

Ostavite komentar