Ognjen Amidžić i Nataša Bekvalac u svađi

Izvor: Kurir
Postavljeno 21 Mar 2011

Poslednji susret Nataše Bekvalac i Ognjena Amidžića nije prošao u prijateljskom ćaskanju. Novosadska barbika i popularni šoumen vodili su prilično neprijatan dijalog u šminkernici neposredno pred početak snimanja „Ami Dži šoua“ prošlog utorka.


- Nataša je Ognjenu zamerila to što joj pre mesec dana, kad je gostovala kod njega, nije rekao da će pustiti prilog o njoj i Danilu, zbog kojeg je tada zaplakala u studiju. Nata je bila veomo ljuta što je to emitovano, čak mu je rekla da iskorišćava njihovo dugogodišnje prijateljstvo. Ognjen je pokušao da joj objasni da nije bilo loše namere, ali bezuspešno. Nije htela ni da ga sasluša, nego je usred njegovog pravdanja zamolila da svi napuste šminkernicu – govori izvor koji se zatekao na licu mesta.

Da su pevačica i voditelj u zategnutim odnosima, videlo se i u emisiji. Kad je najavljivao premijerno izvođenje dueta Emine i Nataše, Amidžić je Bekvalčevu samo pozdravio, a potom je sve vreme pričao isključivo sa Eminom. Za to vreme Nataša je stajala na drugom kraju studija, ne želeći da učestvuje u razgovoru.

Da li će na kraju biti kao u izreci „ko se svađa, taj se voli“, ostaje nam da vidimo. A Nataša je bila nedostupna za bilo kakav komentar.

Reklame

Ostavite komentar