Ognjen Amidžić: Pa šta ako je Jovana lagala !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 27 Mar 2011

Iako je deset dana bila u raskidu, Jovana je pričala kako će Željku roditi tri ćerke. Voditelj kaže da ga ne zanima njen raskid!

Na kauču u Amidži šou, Jovana Janković nije iskreno odgovarala na pitanja. Pričala je da svadbu sa Željkom možemo da očekujeno u narednih godinu dana iako je veridba već tad bila raskinuta. Ognjen joj to ipak nije zamerio

- Naravno da je među nama sve u redu. Pričali smo tad o mnogim stvarima i zašto bih joj nešto zamerao? Zato što nije rekla da su raskinuli… To mene ne interesuje – rekao je Ognjen.

Da potsetimo, Jovana i Željko Joksimović su raskinuli 27. februara, a emsija kod Ognjea Amidžića emitovana je 8. marta. Iako se iselila iz stana u kojem je sa pevačem živela tri godine, Jovana se dve nedelje kasnije ipak u Amidži šou pojavila sa vereničkim prstenom. Ne samo da nije pominjala da je veridba raskinuta nego je rekla da želi Željku da rodi tri ćerke. Jovana je tad objasnila I da je “po starinski” pravilo da veridba traje godinu dana, te da svadbu očekujemo sledeće godine na Dan zaljubljenih.

A samo nedelju dana kasnije – ispostavilo se nije ni morala da priča o raskidu. Ona i Željko su se pomirili…

Reklame

1 komentar

  1. Lolamedjuoblacima said on 28/03/2011 at 08:52

    “Pa sta ako je lagala?” Pa problem je sto 99% ljudi pravi licnu promociju na lazima i obmanama javnosti!
    Nije me briga sta sve te guske i spozoruse rade,ali ako se u ovoj Srbiji izjednacava laz sa istinom, onda me je vrlo briga! Za takvu izjavu kao ovog ipodprosecnog voditelja bi on “leteo” svuda sem ovde!
    Kakav smo mi to polusvet postali!?

Ostavite komentar