Olja Bećković odbila da ugosti Maju Nikolić

Izvor: Press online
Postavljeno 06 Mar 2011

Pop pevačica Maja Nikolić, protiv koje je pokrenuta tužba zbog antisemitskih izjava u rijalitiju „Dvor”, poželela je da gostuje u emisiji „Utisak nedelje” na B92 autorke Olivere Bećković, saznaje Press

Međutim, do realizacije nije došlo zbog toga što je voditeljka ocenila da takva emisija ne bi imala smisla.

- Zvala sam Olju i predložila joj da gostujem u njenoj emisiji, da bih javnosti konačno objasnila o čemu se radi i da stavim tačku na tu priču. Međutim, ona mi je rekla da je cela afera oko moje situacije previše medijski naduvana i da nema potrebe da se i ona bavi time – kaže Maja i dodaje:

- Ja i Miloš Bojanić smatramo da je krajnje vreme da se obustavi nepotrebno širenje vesti dok sud ne donese poslednju reč. Još uvek nisam dobila poziv za saslušanje, a kada to bude, rado ću se odazvati jer i dalje tvrdim da sam nevina – smatra pevačica.

Maja kaže da je oduševljena emisijom „Da, možda, ne”, koja se u petak uveče pozabavila između ostalih i njenim slučajem i tvrdi da nije ljuta na voditeljku Oliveru Kovačević, koja ju je u jednom segmentu emisije isprozivala. Olivera je, naime, u svom stilu prokomentarisala da pomenuta pevačica verovatno nema pojma ko su ljudi koji su nas bombardovali.

- Emisija je bila odlična i ja se ni u jednom trenutku nisam osećala prozvanom. Ali ako joj je namera bila da me uvredi, to je njen problem – rekla je Nikolićeva.

Reklame

1 komentar

  1. Posmatrac said on 07/03/2011 at 13:56

    Zasto bi Olja ugostila ovu pacenicu poganog jezika!

Ostavite komentar