Pomirili se Brena i Zahar !

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 23 Mar 2011

Kompozitor Milutin Popović Zahar (72) nije mogao da veruje sopstvenim ušima kada mu se nedavno lično javila Lepa Brena. Ubrzo su se videli i on joj je napisao nekoliko pesama za novi album, čime je definitivno stavljena tačka na njihovu višegodišnju svađu.

Zahar je, da podsetimo, napisao neke od najvećih hitova u Breninoj karijeri.

- Lepa Brena me je pozvala telefonom! Bilo mi je čudno što se javila, ali me jako obradovalo što me je ona direktno pozvala. Videli smo se na nekoj priredbi i popričali o pesmama. Napisao sam joj nekoliko numera – jedna je balada na stihove Desanke Maksimović, zatim jednu urbanu pesmu koja se zove “Hormoni” i jedna koju sam napisao u Americi, a zove se “Do viđenja anđele”. Rekao sam joj da uzme šta hoće, jer sam napisao najbolje što sam mogao. Ako mene posluša i ako mi veruje imaće uspeha. Ipak, konačna odluka je na njoj – kaže za “Vesti” Zahar i dodaje:

- Davno je Brena trebalo da mi se obrati, pogotovo što sam nizom pesama dokazao da sam uspešan kompozitor. Mislim da je kompozitor u mojim godinama zreo da napravi sjajne pesme. Da li ovo znači konačno obnavljanje naše saradnje još uvek ne znam, videćemo. Ne želim da se svađam sa njom, niti da je ubeđujem. Ja sam je jednom uzdigao, neću da sada pada zbog mene. Želim joj sve najbolje i u svakom slučaju raduje me što mi se obratila.

Reklame

Ostavite komentar