Poznate ličnosti osudile ponašanje Nataše Bekvalac

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 12 Mar 2011

Prošlo je skoro mesec dana od kada je pevačica Nataša Bekvalac otvorila dušu u emisiji AmiG šou, a javnost i dalje govori o tom događaju

Lepa Nataša Bekvalac je mislila da je to ispravan potez, ali sa tim se ne slažu neke druge javne ličnosti, pre svega Neda Ukraden , Verica Rakočević i Dragana Katić. One su kao gošće kod Sanje Marinković u Magazinu In iznele svoje mišljenje o Natašinom potezu, kao i o čaršijskim pričama kako je čitavo gostovanje i njen napad plača bio isceniran.

- Meni nije jasno zašto bi pet miliona ljudi moralo da zna šta se meni privatno dešava. Šta je njoj to trebalo u životu? A da li je sve bilo iscenirano, nemam pojma. Valjda ona zna da li ga voli ili ne, ne mogu ja to da znam, odgovorila je modna kreatorka Verica Rakočević.

Najglasniji protivnik iznošenja ovakvih stvari u javnost, bila je Neda Ukraden.
- I ja sam se razvela. Jel to neko znao? Nije. Niti je fotograf znao kad ću ja ići kod advokata, niti kad će moj muž doći tamo. Pazite, novinari pišu: Nataša Bekvalac će u deset sati biti kod advokata, Dača će doći pola sata kasnije. Ma dajte, molim vas. Da bi novinari to znali, neko mora da im javi, jel tako? Ja stvarno ne smatram da je nekog trebalo da obaveštavam u koliko sati ću se razvesti. A da li su Natašine suze bile iskrene, ne znam, rekla je Neda.

Voditeljka Dragana Katić je bila blaža od Nede u komentarisanju Nataše Bekvalac i samo je rekla da je čitava situacija mnogo rastužila.

- Meni je zastala knedla u grlu kad sam je videla da plače, prokomentarisala je Dragana.

Reklame

Ostavite komentar