Raskinuli Marija Kilibarda i Ognjen Kajganić

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 06 Mar 2011

Voditeljka Marija Kilibarda i njen verenik Ognjen Kajganić raskinuli su trogodišnju vezu zbog prevelike udaljenosti i nedostatka emocija! Naime, kako „Alo!“ saznaje iz izvora bliskih voditeljki, nekadašnja „bingo cica“ nije više mogla da podnese pritisak da njena jača polovina živi u Atini, a da se viđaju samo kada ona ima vremena da ode kod njega u posetu.

- Marija i Ognjen su zaista dobro funkcionisali, ali samo dok je ona imala dosta vremena i mogla često da ga posećuje u Atini, gde on igra rukomet za ESN Vrilisiju. Budući da je prešla na drugu televiziju i da priprema novu emisiju, više nema toliko vremena da putuje, a ono čemu se nadala je da će on uskoro prestati da se bavi rukometom, vratiti se u Srbiju i možda započeti trenersku karijeru. Međutim, ništa od toga se nije dogodilo, a ljubav ipak nije mogla da izdrži toliku udaljenost. Veza je trpela, pa su odlučili da se rastanu potpuno prijateljski – kaže za naš list izvor blizak Mariji.
Kako bismo potvrdili informaciju o raskidu, pozvali smo atraktivnu voditeljku, koja je bila veoma uznemirena i nije želela da komentariše informaciju o raskidu sa dečkom.
– Ne mogu sada da pričam jer imam veliki problem. Zaista ne mogu sada da se bavim time, molim vas, izvinite – bilo je sve što je Marija drhtavim glasom izjavila za naš list.
Veza Kilibarde i Kajganića započela je u februaru 2008. Godine, kada ih je upoznala zajednička prijateljica, a ljubav im se desila gotovo na prvi pogled. Posle samo pet meseci, novine su pisale o njihovoj veridbi, a godinu dana kasnije mediji su objavili vest o raskidu. Međutim, njihova veza je tada ipak odolela iskušenju.
Voditeljka je krajem prošle godine dosta vremena provela u Grčkoj u poseti sada bivšem dragom, ali već sredinom februara za nedeljnik „Puls“ najavila je da će svoje odlaske kod Ognjena znatno prorediti zbog posla.
- Često sam išla kod njega jer sam mogla sebi da dozvolim tu vrstu luksuza, u smislu slobodnog vremena. Sad će to malo da trpi! Moram da budem ovde – izjavila je tada Marija, a na pitanje novinarke kako opstaje veza na daljinu, dvadesetosmogodišnja voditeljka najavila je prekid karijere rukometaša Ognjena Kajganića.
- Ma dobro, bre, mator je, i on će uskoro prestati da radi – govorila je Kilibarda pre samo mesec dana, ali tridesettrogodišnji rukometaš izgleda nije delio mišljenje sada bivše devojke.

Reklame

Ostavite komentar