Rijaliti Dvor: Bivši takmičari prave spletke

Izvor: iYupi.com
Postavljeno 04 Mar 2011

Učesnici u rijaliti programu “Dvor” su sve nervozniji. Dok zlatnika u riznici ponestaje, Ćemo ubeđuje dvorane da je on pobednik šoua, Deni svako veče premešta hranu po frižiderima što Lepu veoma ljuti, a Urška je sa lakoćom ubedila ženske takmičare da naprave žurku u đakuziju.

Fanfare su probudile dvorane u sredu ujutru. Na Dvoru je pročitano pismo u kome se od seljana tražilo da naprave obeležje Dvora i da angažuju najmanje tri seljana za pisanje poezije za kraljicu i kralja.
Nadzornik Dejan je primetio da se nekoliko ukućana uputilo ka kući za seljane kako bi se vratili u krevet. On je pošao za njima i upozorio ih da je spavanje u toku dana zabranjeno. Ćemo je rekao da ga upozorenje ne zanima.
Dragana i Vanesa su ćaskale na dvoru. Dragana je rekla kako se oseća sve veća tenzija na dvoru, posebno otkako je Ćemo rekao da je on pobednik. Dragana je nastavila sa pričom o tome kako sumnja da im Krunski Savet nešto sprema.
Lepa je primetila da joj je neko uzeo paprike iz frižidera. Bila je ubeđena da ih je taj koji je ukrao pojeo protekle noći. Denis joj je rekao da je luda i da je to nemoguće, jer nisu imali vremena za tako nešto. Đus je pitao Lepu u čemu je problem. Pošto mu je objasnila, on joj se požalio kako je i on pomislio da mu je neko ukrao banane i hleb, međutim, sve je pronašao u drugom frižideru.
Joca, Bebi, Dejan i Dragana su ćaskali o tome kako da naprave obeležje Dvora. Zaključili su da je za to najbolje angažovati Nemanju, Stojana i Vanesu. Odlučili su da angažuju Danijela za čišćenje muškog WC-a i smišljanje poezije. Đusa i Denisa su odlučili da angažuju za pesmu.
Na sastanku, koji je vodila kraljica, nadzornik je rekao kako je savetovao kralja da se razvede od kraljice. Dejan joj je odgovorio da su se oni “samo zafrkavali dok je kraljica spavala i da su smišljali scenario za špansku seriju”, što nema veze sa realnošću.
Posebna priča su novopridošli seljani koji su doneli “informacije” iz spoljnog sveta. Takmičari su zaključili da novi-stari seljani imaju neki zadatak, ali su bili oprezni u tome šta će reći i kako će se ponašati prema njima.
Fanfare su pozvale sve seljane da se okupe na Dvoru. Krunski Savet je kaznio Miku i Bebi jer su zajedno bile u WC-u. Bebi je morala da plati 100 zlatnika.
Joca im se zahvalio i zaključio da će kraljevstvo sigurno pasti u narednih nekoliko dana jer nema novca u riznici. Bebi je obavestila sve žene da se nešto kasnije okupe kod đakuzija gde će organizovati mini-žurku. A, posle plaćene kazne, u Riznici je ostalo 180 zlatnika.
Reklame

Ostavite komentar