Rijaliti Dvor: Posvađale se Mika i Bebi Dol

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 04 Mar 2011

Bebi Dol je u četvrtak popodne došla sa dvora kako bi upozorila Miku da ne spava. Mika je ležala na klupi ispred toaleta i čekala da dođe na red.

Bebi joj je zapretila da će je nominovati ukoliko bude nastavila da spava u toku dana. Dodala je i da ne želi da je štiti od nje same, ali da će morati to da učini ukoliko nastavi sa takvim ponašanjem.

Mika ju je upitala zašto joj preti kada može da je opomene i bez takvih reči, na šta joj je Bebi uzvratila da “obrati pažnju na svoj mozak i rečnik”. Lepa se uključila u raspravu kako bi smirila Bebi i Miku, međutim, one su nastavile po svom.

Pre Mikine i Bebine svađe, bivši takmičari su, kao i prethodnih dana, “izluđivali” ostale dvorane. Denis se prvi probudio kako bi izvršio svoj zadatak premeštanja hrane iz jednog u drugi frižider. Pošto je izmešao hranu, vratio se na spavanje.

Nemanja je otkrio da hrana u njegovom frižideru nije njegova. Posumnjao je

da ih je neko pokrao. Nije mogao da poveruje kako se to desilo iako je on

do jutra bio budan. Danijel je zaključio da je to uradio Krunski Savet, ali je onda počeo da “sumnja” da je možda upravo Nemanja to sam učinio u snu.

Đus je rekao kako je to mogao da uradi bilo ko od ukućana. Danijel i Nemanja su pronašli svoju hranu u tuđim frižiderima. Lepa im se pridružila u potrazi za hranom. Prokomentarisala je da je vrlo ljuta zbog krađe hrane, tako da će svu hranu od sada držati u krevetu.

Vanesa je predložila Denisu da potraži lopatu od seljana i da počne sa kopanjem dvorišta u potrazi za blagom, kako bi uspeo da navede i ostale seljane da traže blago. Ona je rekla seljanima da su dve kese sa dukatima već pronađene, a da se traže još tri.

Ćemo i Joca su raspravljali o tome zašto Ćemo potencira priču kako je on pobednik rijalitija. Ćemo je rekao da to priča jer je prvi, a i jer su svi promenili ponašanje prema njemu od kada je se vratio na dvor.

Dejan i Ćemo su odlučili da bi Draganu trebalo kazniti jer je razbila Dejanovu šolju. Denis im je pomogao, pa su svi zajedno odvukli Draganu na sneg gde su se grudvali. Dragana je obećala da će Ćema i Vanesu politi vodom dok budu spavali.

Reklame

Ostavite komentar