Rijaliti Parovi: Đani Ćurčić definitivno izbačen

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 08 Mar 2011

Saša Ćurčić je izbačen iz luksuzne “vile” i rijalitija “Parovi”. Ovaj put izgleda, pijanstvo nije bilo dovoljno opravdanje za incidente koje je sinoć pravio. A nije ih bilo malo.

Na Đanijevom tapetu su sinoć prvo bili paparco Kobra i pevač Željko Samardžić. Obojicu ih je proglasio pedofilima. Kako bi se koja kamera sklonila sa njega, tako se on okretao ka drugoj. Nikako nije želeo da neki od “komplimenata” ne ode u etar.

- Mrzim te što si balija. Ako si balija onda si Alija – “došapnuo” je Ivanu Gavriloviću pokušavajući da sa njim započne svađu.

Nije mu pošlo za rukom jer se Ivan samo kiselo osmehnuo i okrenuo na drugu stranu prostorije. Sa “200 na sat” je zato isprovocirao neke druge ljude.

“Opet govor mržnje. Kako vas nije sramota. Novi Pazar”. “Đani je vređao Muslima. Baš me zanima da li će i to da mu prođe kao tuča sa Gruom”. “Đani nije nikoga vređao. Samo je rekao istinu. Ako nekome smeta, nek ne gleda”. “Izbacite Đanija i jug Srbije će vam se naći ispred televizije”.

Dok su ovakve poruke prolazile kajronom, Đani je uspeo da napravi još jedan incident, nasrnuo je na jednu od ukućanki. U produkciji kažu da je fizički pokušao da se obračuna sa svojom “kumom” Ivanom Milinović zato što ga je, da bi prestao da vređa, polila vodom.

Na malim ekranima je to izgledalo drugačije.

- Govno, govno – vikao je Đani nekome u salonu.
- Ti si g…. – odgovorio je ženski glas, po svemu sudeći Slađe Delibašić.
- Kurvo jedna… – nastavio je Đani.

Kad se kamera vratila u salon Đani je kidisao na nekoga ko je bio sakriven iza zida.
- J… ti mamicu. G… jedno – ponavljao je Đani.

Ivana Milunović je u tom trenutku bila u drugom delu prostorije.

Intervenisalo je i obezbeđenje koje je bivšeg fudbalera hitno poslalo u bračno savetovalište. Tamo je još malo divljao, onda dugo povraćao i na kraju zaspao.

Da l zbog govora mržnje ili zbog kratkog fitilja u alkoholisanom stanju, tek Đani je danas izbačen iz trke za 221.000 evra.

Reklame

1 komentar

  1. Lolamedjuoblacima said on 09/03/2011 at 07:23

    Jeste lud…………..ali da je vecina toga sto je rekao istina ….i to je tacno! 

Ostavite komentar