Rijaliti Parovi: Još jedna besana noć …

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 01 Mar 2011

U Holivudu su dodeljeni Oskari, a u „Parovima“ Zlatni Zoomovi. Tajnim glasanjem parovi su izabrali nosioce prestižnih titula u kategorijama za najvećeg lažova, svađalicu, najbučnijeg, najneurednijeg ukućanina, ali i zavodnika i najmanje bistrog. Čak u četiri kategorije istakao se Đani i pod noge bacio ostale učesnike

Koska je još jednom bačena u Parove! Večerašnji zadatak je bio da u 11 kategorija tajnim glasanjem izaberu pobednika. Pošteđeni ovog nadmetanja bili su Danijel i Kristina koji su vodili program, a koji su dokazali da od previše jela, pića i zabave mozak pomalo otupi. Naime, trebalo im je čak 45 minuta da saberu glasove, pri čemu se Danijel često zbunjivao. Kada su se svi parovi smorili iščekujući proglašenje pobednika u pomoć Danijelu priskočio je Igor, pa je teška matematička enigma bila rešena.

Suprotno svim očekivanjima, Peđa d Boj Hefner, nije spomenut ni u jednoj kategoriji, dok je apsolutni pobednik u tri i po kategorije Đani, kao najkontroverzniji, najbučniji, najneuredniji i drugoplasiran u kategoriji najiskompleksiraniji. Kao pobednik zaradio je tri Zlatna Zoom-a, energetsko piće od sponzora. Samo mu je to falilo, priznajemo.

S titulom najvećeg zavodnika i ubedljivo najvećim brojem glasova, 14, Parove će napustiti Riki, dok će Igor otići sa tri okačena glasa. U odbrani svoje titule Riki je rekao: -To što većina kaže, nije istina.- Da li je hteo da bude duhovit, ili skroman, nije jasno, ali od zavodnika se pamet nije ni očekivala.

Za najnaivniju izabrana je Karolina. Zašto se uz Karolinu i epitet „naivna“ nameće i asocijacija na francusku sobaricu, da li se i vi pitate?

Džimi i Aleksandra proglašeni su najnesložnijim parom, a PR njihove veze, Aleksandra, je prilikom preuzimanja nagrade izjavila: – To što drugi nazivaju nesložnošću ja bih nazvala Jin i Jang. –

Kako je i u sledećoj kategoriji, za najnervozniju, opet izabrana za pobednicu, Aleksandra se još jednom popela za govornicu (koje nije bilo) i obećala: – Destrukcija je bolja od nervoze, očekujte još veću! –
U svom obraćanju prilikom preuzimanja svih ZOOmova, Đani je pozdravljao svog menadžera Mikca, obećavajući mu da da će voziti kombi u Sibiru, ali i kombajn u Besnom Foku.

Zorica je ponela titulu najmanje bistre ukućanke, pa se biračkom telu obratila (besnim) rečima: – Ponosim se vama kao najbistrijim ukućanima svih rijalitija! –

Priliku da se još jednom obrati „najbistrijim ukućanima svih rijalitija“ dobila je odmah, jer je i u sledećoj kategoriji sa 10 glasova izbila na prvo mesto, ispred Aleksandre koja je imala samo šest. A birana je najveća svađalica. – Vi napadate, ja uzvraćam! – obećala je i ona.
Tika će uz venčanicu moći da okači i titulu najvećeg lažova, a Aleksandra je pobednik i u kategoriji najiskompleksiraniji, gde je za prsa bila bolja od Đanija, Kristine, Milice i Zorice.

Iako se ukućani nisu na prvu loptu potresli zbog ovog izliva međusobne iskrenosti, nisu se ni odazvali pozivu da veče nastave u poznatom maniru plesa i pijanstva.

Reklame

Ostavite komentar