Rijaliti Parovi: Nervozni Đani opet savetuje Ivanu

Izvor: Press online
Postavljeno 05 Mar 2011

Smeta mu kad se devojke ponašaju bahato, povodljivo, menjaju mladiće… Sve ovo je rekao Bobanu Radosavljeviću, dok je nervozno šetao kraj bazena.


- Dragana me ne zanima, ona je bezmozgašica – rekao je bivši fudbaler. – Jesi li čuo šta je rekla Rikiju? Neće da spava sa mnom, jer se šutiram u krevetu. Budala, s mozgom prečnika sedam centimetara! Ja sam izbacio Naomi Kembel i Karmen Elektru iz kreveta, a neću jednu Draganu. Ovoj maloj Ivani dajem još jednu šansu, a posle me ne zanima. Nisam ja roditelj da ih učim ponašanju.

Kasnije, u spavaćoj sobi, razgovarao je sa Ivanom:

- Povuci ručnu! Na šta je ličilo ono ponašanje u bazenu? Popila si? Pa ja pijem svako veče. Prozivam druge i bijem se, ali kad si me videla sa nekom devojkom u bazenu? Nikad! Imam jednu devojku i to je to! Ušla si sa mnom i nemoj da me kompromituješ. Ja kao muško ne radim takve stvari, a ti kao devojka radiš. Užas!

- Ali nisam ništa ružno uradila, nismo predstavljeni ružno – branila se Ivana.

- To u bazenu je bilo jako ružno – bio je izričit Đani. – Ušla si i ljubila se sa konobarom. Mene baš briga, što se mene tiče budi sa svima. Govorim ti za tvoje dobro. Ovde si sa mnom i imam potrebu da ti kažem, ako hoćeš da idemo do kraja. Ako nećeš, onda nek ti ispiraju mozak.

U razgovoru sa Bobanom i Suzanom, Đani je pričao o ženama:

- Kod žena me zanima samo estetika. Šta će mi pametna žena? Da mi pogađa: koji je glavni grad Kalifornije. Ma, da joj vidim guzu. Neću valjda u krevet da idem sa trolejbusom! Samo me zadnjica zanima!

Reklame

Ostavite komentar