Rijaliti Parovi: Tika Arsić nastavlja sa ispadima

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 18 Mar 2011

Nakon što su kao i obično sinoć odrađene nominacije, inače stresni momenti za ukućane, desilo se da dva para imaju isti broj glasova.Voditeljka  Jelena je tada zamolila ukućane da još jednom glasaju i tako odluče ko je nominovan. Tu je već počeo okršaj Tike i Jelene…

Tika je rekao da voditeljka prestane da pominje ogromnu cifru od 300.000 evra, kao i to da su svi spremni da za nju urade sve na svetu!

- Prestani to da pominješ! Ja nisam spreman da uradim sve! Šta si ti spremna da uradiš! Ko si ti? Ko si ti? Ko kaže da imaš sva prava na svetu? Neću da glasam! – vikao je Tika i ustao od stola, prekršivši pravila produkcije.

Jelena se smeškala, ali onda je i Nenad, dečko Milice Majstorović, pošao Tikinim stopama i odbio da glasa, rekavši da se stalno menjaju pravila i da on neće u tome da učestvuje.

Onda ih je Jelena dodatno iznervirala rekavši im da svi koji nisu glasali u drugom krugu su takođe nominovani, tako da je sada u opasnosti od ispadanja više od polovine parova.

Počele su da pljušte uvrede, neki od učesnika su glasali i obrazlagali svoje glasove, ali su se Tika i Jelena Helc prepucavali između nominacija, drsko i na ivici incidenta, prozivalo se ko ima mozga, a ko ga nema, ko ima školu, a ko ne…

Bilo je smešno i tužno gledati kako se koncept raspada, jer je polovina učesnika takođe odbila da glasa, koliko se voditeljka ne snalazi, kako se pravila menjaju iz sekunda u sekund, koliko su učesnici zbunjeni.

Kako je krenulo, do kraja ovog rijalitija svašta je moguće, a prvi na listi da potpuno izgubi živce je Tika Arsić.

Reklame

1 komentar

  1. milanka said on 25/03/2011 at 23:21

    POzdrav za vlasnika i reziju i hvala im sto su zastitili Draganu i Ivanu. Molim vas da izbacite ivana gavrilovica i njrgovu suprugu tracaru a on konstantno govori za Ivanu i Draganu da su KURVE STO JE I VECERAS IZGOVORIO SRAM IH BILO TO GOVORI O NJEMU I NJEGOVOJ SUPRUZI A ZNAMO DA JE LOS COVEK KAO I OSTALI.DAJTE TAJ NOVAC NJIMA DVEMA I JOS NEKOJ SIROTINJI LJUBIM VAS VELIKI POZDRAV.

Ostavite komentar