Romana Panić ponovo vozila pijana

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 18 Mar 2011

Izgleda da se pevačici iz Banjaluke osladio nadimak Romana Pijanić, pa se trudi da ga opravda kad god može!

Naime, iako je zbog vožnje pod dejstvom alkohola nadrljala u policiji pre samo tri meseca, Panićeva je, sudeći prema snimku koji je zabeležila ekipa emisije „Paparaco lov na poznate“, ponovila istu grešku. Tako je Romana, nakon što je celo veče u studiju kod svog prijatelja i saradnika Kopca cirkala rakiju, odlučila da sedne za volan. Iako je pokazivala znake pijanstva, zaplitala jezikom i teško hodala, to pevačicu nije uplašilo već je hrabro ušla u automobil i krenula u avanturu po beogradskim ulicama. Koliko je imala promila alkohola u krvi, ne znamo, ali snimak govori da čašicu nije ispuštala iz ruku, a da nevolja bude veća, nije joj bilo dovoljno sve to što je popila, već je htela da nastavi svoju „misiju“ uništavanja alkohola u kafani „Lepeza“, ali su je prijatelji ipak od toga odgovorili.
Panićeva nije želela da preterano komentariše snimak na kome se vidi sve što je uradila.
- Nemam komentar! Vidimo se na sudu sa ljudima koji uređuju i rade emisiju „Lov na poznate“ – rekao je u Romanino ime PR Siniša Medić.
Kako bi saznali da li je policija tražila snimak koji je emitovan na Televiziji „Pink“, pozvali smo autora emisije Darka Popovića, koji je emisiju okarakterisao kao zabavu, a ne kao povod da nekome naude.
- Taj snimak je napravljen u januaru mesecu, malo nakon priče koja je bila u novinama o njenom privođenju. Između ostalog, hteli smo da proverimo da li Romana i dalje pije i vozi, pa smo tako krenuli u akciju. Pratili smo je do kafića u kom se nalazila, a onda i razgovor koji je vodila. Policija nam nije tražila snimak, ali iz mog iskustva govorim da ga neće ni tražiti ukoliko autor snimaka ne preda to nadležnim organima. Naš cilj nije da napakostimo, već prikažemo emisiju zabavnog karaktera, a zato smo među najgledanijima – rekao je Popović.

Reklame

Ostavite komentar