Romansa: Dača više ne krije vezu sa Tanjom Vračarić

Izvor: Press online
Postavljeno 27 Mar 2011

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović više ne krije od javnosti svoju novu devojku Tanju Vračarić, sa kojom vreme uglavnom provodi u svojoj kafani „Tako je suđeno” ili njenom stanu, a građani Novog Sada ih mogu videti kako se svakodnevno voze centralnim gradskim ulicama u „mini morisu”, koji je kupila njegova bivša supruga, pevačica Nataša Bekvalac.


Iako su papiri za razvod Danila i Nataše potpisani i pitanje je dana kada će ih sud pozvati na ročište, popularni vaterpolista ne gubi vreme. On je, kao što je Press već objavio, tri nedelje u vezi sa izvesnom Tanjom Vračarić (34) iz Bačke Palanke, koja je zbog saznanja medija za njihovu romansu ugasila profile na svim društvenim internet mrežama. Ipak, magazin „Svet” uspeo je da skine jednu od fotografija slikanu u Dačinoj kafani, a mi je prenosimo.

- Dača ne krije svoju novu romansu sa Tanjom, šta više, ona je svakodnevno u njegovoj kafani, a vreme provode u apartmanu u sklopu kafane ili njenom stanu u Novom Sadu. Pre neko veče Dačino društvo i Tanjine drugarice uživali su u kafani, a njih dvoje nisu skrivali svoju vezu, već su naočigled brojnih gostiju razmenjivali nežnosti. „Mini moris” koji vozi Dača, a koji mu je kupila Nataša, često je parkiran ispred zgrade njegove nove devojke, a kako se vreme prolepšalo novopečeni par se istim tim autom vozi po Novom Sadu – kaže naš izvor, koji je upućen u celu priču nove romanse.

On ističe da je i Nataša čula za novu ljubavnu romansu svog, još malo pa bivšeg supruga i da joj ne prija što grad bruji o njegovom skandaloznom ponašanju, jer je pre svega otac njene ćerke.

- Ona i Danilo u poslednje vreme nemaju nikakav kontakt, ali je Nataša čula da on ima devojku. Ipak, nju više brinu priče da je Dača počeo da pije i to što zbog njihovog razvoda sve ređe viđa Hanu. Po gradskim kuloarima se može čuti i da je vaterpolista pao pod uticaj svog partnera Aleksandra, koji mu dovodi devojke u kafanu. Mnogi smatraju da je to njegova osveta Nataši zbog skandalozne svađe koju je sa njim imala kada je saznala za Dačinu prevaru sa Milicom Dražin, jer ga je okrivila da je Danila pokrivao u tome – kaže naš izvor.

Spekuliše se da je za Dačin nedavni istup u javnosti, kada je loše govorio o Nataši, kriva upravo njegova nova nova devojka, koja ga je savetovala da tako postupi.

Reklame

Ostavite komentar