Sale Đorđević demantuje vezu sa Jovanom, ali ne i razvod!

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 23 Mar 2011

Bivši košarkaški reprezentativac Aleksandar Đorđević se konačno oglasio povodom svoje navodne tajne višemesečne veze sa voditeljkom Jovanom Janković koja je, kako tabloidi tvrde, zbog toga raskinula veridbu s kantautorom Željkom Joksimovićem.

Slavni sportista u svom saopštenju koje je poslato u redakciju Sportskog žurnala kaže da sve zvuči “veoma interesantno, ali da je time naneta velika šteta svima koji su pomenuti u priči”, pomenuvši i svog advokata, ali i čestitavši na tiražima.

Ipak, primećujemo da u celom demantiju veze s Jovanom, nije naglašeno da nije tačno i da se posle 15 godina braka razvodi od svoje supruge Seke sa kojom ima dve ćerkice. Pretpostavljamo da je to prevideo da naglasi…a ono što se ne demantuje, prema nepisanom novinarskom pravilu postaje istina?

- Моram da priznam da zvuči interesantno i krajnje privlačno za maštu samih autora tekstova, verovatno i dela njihove čitalačke publike. Ali, na žalost istih, potpuno je netačno i lažno. Benigne fotografije i bombastični naslovi ne zaslužuju nikakav komentar osim jednog, konkretnog – čista izmišljotina! Ne znam zašto, kome to treba i šta znači, ali sam siguran da je svima pomenutim u priči napravljena velika šteta i nepotreban nemir u životu. Što se mene tiče, sa pričom na ovu temu sam zvršio, ali se to ne bi moglo reći i za mog advokata. Čestitam na tiražima – istaknuto je u saopštenju potpisanom sa Sale Đorđević…

Jovana Janković je u izjavi za Novosti ponovila ono što je juče ekskluzivno rekla za S media portal “da nije tačno da je u ljubavnoj vezi sa bivšim košarkaškim reprezentativcem, niti da je ikoga tajno posećivala u Italiji”

- To su čiste gluposti! Ne mogu da verujem čime se sve ljudi bave. Ne shvatam kako nemaju razumevanja i osećaja da ispoštuju ovo kroz šta trenutno prolazim. Šta kažete, priča se da sam snimljena sa njim u jednom beogradskom klubu? Da sam sa tim čovekom prevarila Željka? Ma, to nema veze sa mozgom. Evo, poručujem svima da slobodno objave fotografiju na kojoj sam sa sportistom, ako je imaju. A oni koji budu od te gluposti iskonstruisali priču – popiće tužbu!
Znači, njihovi advokati će imati pune ruke posla?

Reklame

Ostavite komentar