Sandra Afrika umalo ubila Sašu Kapora?

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 31 Mar 2011

Pevačica Sandra Afrika i njen kolega Saša Kapor doživeli su prošle nedelje saobraćajnu nesreću koja je umalo završena fatalno, saznali su domaći mediji.

Atraktivna crnka i popularni pevač bili su u poseti jednom zajedničkom prijatelju, a kada je došlo vreme da se krene, Sandra je insistirala da vozi, iako je navodno bila veoma pijana.

Saša je pokušao da je zameni iako mu je ruka bila povređena, ali starleta nije htela ni da čuje. Sela je za volan svog „golfa 5“ i negde između jednog vojvođanskog sela i Novog Sada, upala u njivu.

„Vozila je mnogo brzo i odjednom je, ne znam zašto, pustila volan, pa smo sleteli u neku njivu. Bilo je veoma strašno. Mislio sam da nam je došao kraj! U tom trenutku ne možeš normalno da razmišljaš, ali ja sam, na svu sreću bio priseban, pa sam rukama prekrio glavu i legao preko Sandre,“ ispričao je za „Kurir“ Kapor, dodavši da su imali sreće jer nagib između njive i puta nije bio veliki, pa su oboje prošli samo sa ogrebotinama i modricama.

Umesto policije, pozvali su Sandrinog verenika da dođe po njih, a pevačica je priznala da joj više neće pasti na pamet da vozi pijana.

„Mnogo mi je teško što sam dozvolila da moj kolega i ja doživimo takav stres. Nikada više neću voziti pijana! Napravila sam katastrofalnu grešku i kajem se zbog toga,“ navodno rekla je folkerka.

Reklame

Ostavite komentar